Apartamente SoldićRažanj (Rogoznica) - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Soldić sunt ușor de găsit în Ražanj, în golful liniștit Stivašnica. Casa are 5 apartamente cu vedere directa la mare. Apartamentele au un dormitor pentru două persoane, bucătărie, living cu două paturi, hol, toaletă, balcon sau terasă și grătar de grădină. Apartamentele sunt dotate cu AER CONDITIONAT. Apartamentele au dotări complet noi, SAT-TV, Wi-Fi. masina de spalat vase, ustensile de gatit si masa si loc de parcare propriu. Împrejurimi liniștite, potrivite pentru plimbări, jogging, ciclism cu vizitarea obiectivelor turistice în satele pitorești autentice dalmate din zonă. Lenjeria de pat este schimbată la fiecare 7 zile. Magazine, cafenele și restaurante și pizzerii sunt la aproximativ 400 m de apartament. Posibilitate de inchiriere a unei ambarcatiuni cu acord. Distanta fata de plaja, tip de plaja: • 30 m pe scari pana la plajele cu trepte de beton; 100 m până la plaja cu pietriș pentru copii; 500 m de plaje sălbatice. Marea este extrem de curată și plăcută pentru înot.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Aerul conditionat al apartamentului este inclus in pretul din lista de preturi. La rezervarea apartamentului, oaspetele trebuie să plătească un avans (30% din suma totală) în următoarele 3-5 zile. Toate detaliile despre plată și contul bancar vor fi trimise de proprietar oaspete de pe e-mailul oficial al Apartment Soldić. Check-in la apartament se face după ora 14:00, iar check-out până la ora 10:00 dimineața.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 10 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 24 km
  • Port: 10 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 10 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include: băutură de bun venit, Wi-Fi gratuit, parcare, folosirea sălii de grătar pentru prepararea mâncării. Este posibil să închiriați o barcă și să vă bucurați de vizitarea obiectivelor turistice panoramice. RAŽANJ este un mic sat turistic de pescari din Dalmația centrală, situat între Primošten și Rogoznica. Se află la 12 minute de mers cu mașina de Rogoznica, la 15 minute de Primošten, la 20 de minute de Trogir, la 45 de minute de Split și la 60 de minute de Parcul Național Krka. Acest sat tradițional de pescari a profitat de frumoasa coastă cu plaje stâncoase și cu pietriș, așa că oaspeții care caută liniște sunt bucuroși să stea în case de familie și pensiuni.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Soldić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Znojmo, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Apartmani Soldič, Ražanj

Loc frumos, cazare simplă dar drăguță, proprietari amabili și de ajutor, cu siguranță o vom face din nou.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Dębno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2022
rece

Vă recomand! Proprietari foarte amabili, aproape de plaja. Apartament grozav, tot ce ai nevoie, o terasa mare.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Košice, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2022
Vacanta foarte buna!

Ražanj este un loc minunat pentru relaxare. Apartmani Soldić este aproape de mare, apartament frumos mobilat, cu o terasă mare, aer condiționat, vedere la mare. Parcarea este chiar langa apartament. Proprietarii sunt foarte prietenosi. În centru se află un magazin, mai multe restaurante, o brutărie, o înghețată. Există o barcă obișnuită de la Ražanj la Rogoznica și înapoi. Iti recomandam.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ljiljana i Ivica Soldić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Născut 1958, soție 1960. Ocupație -ing. inginerie mecanică, soția inginerului mecanic. Social, mereu prietenos, iubim marea și tot ce ține de ea. Ražanj este destinația noastră preferată de 28 de ani și ne petrecem vacanțele de vară acolo. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim oaspeții și încercăm să facem vacanța lor plăcută și de neuitat.

Apartamente Soldić listare a fost vizualizat de 47600 ori de la 17.05.2016.