Casă de piatră LavdaraDugi otok Sali - Insule croate

preț de la LEI 6 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Dugi otok Sali și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

casa de piatra Irma, o Sablić de familie, situat pe insula Lavdara, aproape de intrare (6 km), la Parcul Kornati National al. Mare este de 20 m și Primăria din Long Island 3 km (25 min. Plimbare cu barca). În interiorul casei sunt apartamente cu două paturi care împart o terasa de 45 m2, cu vedere la mare și plajă privată. Daca va place natura si doresc sa-si petreaca vacanta de Robinson, dar nu renunta la confortul necesar atunci Lavdara cu siguranță destinația perfectă. În cazul în care, în orice civilizație dorință de timp proprietar prietenos va, care este cu tine tot șederea timp, să ia o barcă spre sat pitoresc de pescuit Sali pe Long Island, în cazul în care vă puteți bucura de tot ceea ce oferă altfel orașele de la mare. Deși insula nu are energie electrică și apă nu este nimic nu va lipsi pentru că iluminatul este alimentat cu energie solara, frigidere cu gaz si apa din rezervoarele de apă de ploaie. Casa se afla pe partea de sud-vest a insulei și la adăpost de vânturile nordice rare, astfel încât de înot în aceste zile, ca de obicei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în avans, cu cel puțin 40%, de schimb valutar sau contul curent și soldul la sosirea la Lavdar. Pentru o excursie de o zi in plus cu barca sau bareboat sau să plătească alte materiale direct la proprietar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Parcul Național: 6 km
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pretul include transportul de persoane de la Sali la Lavdara la sosire și de plecare, precum și de trei ori pe săptămână, de transport, în scopul de a cumpăra alimente sau pur și simplu pentru a vizita Sali din cauza locale magazine, cafenele, magazine și restaurante de patiserie. De asemenea, este inclusă o excursie de o zi enumerate în Kornati, Parcul Natural Telascica, sau orice altă destinație solicitată de către oaspeți. (Hărți pentru a vizita insulele Kornati nu sunt incluse). Pretul este, de asemenea, de urmărire care însoțesc proprietarii lor cetate abandonată pe Lavdari. Dacă ești un marinar, puteți închiria o barcă cu vele de 4 metri sau să învețe să navigheze cu scoala de navigatie proprietarului. În acord cu proprietarul fel sunt posibile orice facilități suplimentare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casă de piatră Lavdara
Željko Sablić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Eu locuiesc în Sisak, la 60 km de Zagreb. Sunt în vârstă de 51 de ani, căsătorit, tată a doi copii (fiica de 16 ani .., fiul de 21 de ani.). Noi proiectarea și fabricarea de produse din metal. Iubesc natura, muzica, ciclism, navigație și tot ce este legat de ecologie și energie curată. .

Casă de piatră Lavdara listare a fost vizualizat de 7288 ori de la 19.03.2016.