Apartamente MadjerSelce - Kvarner

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente Madjer, proprietate de familie Madjer, sunt situate în Selce (Primorje-Gorski Kotar). Cazarea este departe de prima plajă 200m și 200m de centrul orașului. Numărul minim de persoane au favorizat o unitate este de 2 și 4 maxim Oaspeții pot folosi balcon / terasă, tacâmuri și gătit, TV, acces la internet, lenjerie de pat, prosoape. Adresa: Marsala Tita 59b, 51266 Selce, Croația, telefon: 385 98 871885 (croată, engleză). Selce - un oraș de coastă situat într-un golf pitoresc, în apropierea Crikvenica, la 35 km sud de Rijeka pe una dintre cele mai frumoase părți ale coastei Adriatice. Malul mării, diverse evenimente culturale, de divertisment și sportive (folclor, concerte, expoziții de artă, programe de spectacol, festivaluri de pescuit, pescuitul sportiv, etc.). , Aerul curat și o mare limpede și plaje moderne de mai mulți ani european Blue Flag, vă va oferi o vacanță plăcută și plăcută.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se face într-un mod care plateste 20% din nopțile convenite în contul bancar al proprietarului. Valoarea numărului convenit de nopți care urmează să fie plătită la sosire. În ziua plecării trebuie să părăsească unitatea de cazare pana la ora 10:00 pentru a fi curățate și pregătite pentru alte persoane care vin după tine și au dreptul de intrare 14 00 ore. . Prețul include utilizarea de aer conditionat, internet, parcare. Boravišnja de impozitare este inclus în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 25 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 375 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 400 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Madjer
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Marcali, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Septembrie 2023
Impresionant

Avem cea mai bună cazare posibilă pentru noi. Vedere uimitoare, studio bine echipat, gazde foarte amabile. Le doresc și altora un astfel de bun venit și experiențe. Bineînțeles că vom reveni.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Pozega, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2023
Toate recomandările!

Un loc frumos și un apartament și mai frumos cu o vedere frumoasă la mare! Proprietarul este foarte amabil și se ocupă de tot, chiar ne-a adus pături în plus dacă eram frig pe timpul nopții, ceea ce desigur ne-a încântat! Apartamentul este complet utilat, frumos si curat. Cu un balcon frumos și vedere la mare. Distanta fata de centru si plaja este la doar 5 minute de mers pe jos. Toate laudele și toate recomandările!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
DRAMLJE, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2023
Doar lăudabil

Totodată, am închiriat apartamentul A4 și A2+1 (ID:45253) în casă pentru câteva zile. Ambele apartamente sunt superb mobilate. Ambele oferă o priveliște minunată asupra mării. Proprietarii Ana-Marija, Damir și de asemenea Livio sunt foarte prietenoși și de ajutor, la fiecare întâlnire ne-au întrebat dacă avem nevoie de ceva. Este asigurată parcare. Plaja orașului se află la 5 minute de mers pe jos, la fel și magazinele, brutăriile, bufetele... Centrul orașului Crikvenica, de unde puteți obține pește proaspăt, este la o plimbare plăcută de jumătate de oră. Împrejurimile erau liniștite. Dacă există o oportunitate, cu siguranță vom reveni.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ana-Maria Mađer Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Madjer listare a fost vizualizat de 102193 ori de la 12.02.2016.