Apartamente LinoSelce - Kvarner

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Lino sunt situate într-un mic oraș de coastă, la doar 50 de metri de mare și la 100 de metri de centru. Facilitatea dispune de trei unități de cazare moderne și oferă cazare pentru până la 10 persoane. Un loc ideal pentru grupuri mici, familii cu copii, cupluri, prieteni... Indiferent dacă sunteți iubitori de mare și soare, weekenduri romantice, vacanțe active, ocazii speciale, vacanțe scurte, Apartments Lino vă asigură cazare la orice. perioada anului cu funcționarea sa pe tot parcursul anului. . În timpul sezonului, în oraș puteți găsi o serie de evenimente culturale, de divertisment și sportive, precum folclor, concerte, expoziții de artă, spectacole, seri de pescuit, pescuit și altele asemenea, care vă vor face vacanța de neuitat. Bine ați venit dragi oaspeți!!!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Condiții de plată: Pentru confirmarea rezervării, este necesar să achitați 25% din suma totală prin transfer bancar în termen de 4 zile de la primirea confirmării rezervării, în timp ce suma rămasă se achită la sosire. În cazul în care plata nu se face în perioada specificată, Apartments Lino își rezervă dreptul de a anula rezervarea. Depozit de garanție: 100 € per apartament (plată la sosire, retur la plecare) Animale de companie de până la 10 kg sunt acceptate; suprataxa este de 15 EUR pe zi. Check-in: de la 2:00 p.m. Check-out: până la 10:00 a.m.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În caz de anulare a rezervării sau de neprezentare, Apartments Lino reține avansul.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 23 km
  • Port: 9 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
1. Apartament Duplex cu Un Dormitor (35m2) cu două etaje și este compus din: dormitor cu pat matrimonial, baie cu duș; living cu bucatarie (aragaz, frigider, ceainic, aparat de cafea...); SAT-TV, WiFi, aer condiționat, mașină de spălat. 2. Apartament cu un dormitor (60m2) situat la parter si este format din: 1 dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, living cu canapea, sufragerie, bucatarie (aragaz, frigider, masina de spalat vase, ceainic, aparat pentru cafea, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine,...); SAT-TV, WiFi, aer condiționat, distribuitor automat, locuri în aer liber. 3. Apartament Duplex cu Trei Dormitoare (90m2) cu două etaje și este compus din: la parter - 1 dormitor cu pat matrimonial, 1 dormitor pentru o persoană, baie cu duș, balcon; la etaj - 1 dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, living, sufragerie, bucatarie (aragaz, frigider, masina de spalat vase, ceainic, cafetieră, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine...), balcon; SAT-TV, WiFi, aer condiționat, distribuitor automat, locuri în aer liber.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lino
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Lino Lončarić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Tuturor oaspeților dragi care vor sta în apartamentele Lino le doresc să se simtă ca acasă, să-și facă șederea unică, relaxantă, de neuitat și să fie mândri de amintirile frumoase la întoarcere. Bine ati venit!

Apartamente Lino listare a fost vizualizat de 23919 ori de la 15.02.2022.