Camere Luxury MariotySplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 17 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Intr-o zona linistita a centrului orasului, la marginea zonei pietonale, 5 camere de lux moderne, proaspat renovate, fiecare cu baie proprie (uscator de par, accesorii baie - tip camera hotel) la etajul 1 al blocului. Camerele sunt complet dotate cu aer condiționat, smart TV, mini-bar, seif, USB, LAN, Wi-Fi super rapid, decorate și echipate pentru a vă oferi un confort maxim pe durata șederii dumneavoastră. (Camerele sunt fără bucătării). Paturile masoara 2,05 x 1,8 metri. Chiriașul acordă o atenție deosebită igienei și curățeniei camerelor. Distanța de la Riva este de 400 de metri și de Palatul lui Dioclețian și Catedrala Sf. Duja la 350 de metri. Riva este principala promenadă și loc de relaxare din Split, cu multe cafenele, cafenele, pub-uri, taverne, cluburi, restaurante, precum și multe evenimente culturale, toate fiind zone pietonale. Distanța până la celebra plajă principală a orașului „Bačvice” este de 1000 de metri. „Camerele de lux MARIOTY” se află în imediata apropiere a tuturor facilităților importante necesare și într-o stradă liniștită și liniștită, fără aglomerație și zgomot la marginea zonei pietonale

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare, plata in avans a 30% din suma integrala in contul bancar, iar restul la sosire. Rezervarea este valabilă numai după plata avansului vizibil. Solicitările de rezervare sunt primite prin e-mail. Pentru toate celelalte informatii, va rog sa ma contactati. Ora ideală de sosire este de la 15:00 la 21:00, iar plecarea este de la 08:00 la 10:00 și este posibilă și cu aranjament. In weekend, in perioada 01.10.-31.05, pret 150€/noapte. Animalele de companie nu sunt acceptate. Petrecerile și sărbătorile sunt interzise. Pretul pentru mai putin de 3 nopti este majorat cu 50%. Curatenie finala 40€. Depozit de 200 EUR la sosire în caz de deteriorare a inventarului, depozit care este returnat la plecare, după inspecție, dacă nu există daune.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Pentru anularea rezervării de cazare cu până la 15 zile înainte de sosire, se va rambursa 50% din sumă, cu excepția primei nopți de cazare și a taxelor bancare, sau se va stabili o nouă dată de cazare în funcție de disponibilitatea/rezervele unităților de cazare. .
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Gară: 500 m
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 1.6 km
  • Activităţi sportive: 700 m
  • Disco club: 400 m
  • Casino: 400 m
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Accesul independent în camere este posibil folosind încuietori inteligente. Parcarea publică este disponibilă la 200 de metri de camere. La câteva minute de mers pe jos de portul de feriboturi, tren, autogara principală și la 10-12 minute de mers pe jos până la stadionul ULTRA EUROPE MUSIC FESTIVAL.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Camere Luxury Marioty
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 17 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
New york city,
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Mai 2023
Sejur grozav, exact ceea ce mi-am dorit/aveam nevoie

Lucas a fost fantastic și de ajutor, apa era fierbinte și camera era elegantă și curată. Frumoasa si locatie! Aerul condiționat a fost grozav

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Maribor , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Mai 2023
O vizită plăcută la Split

Camera este superb amenajata, are tot ce ai nevoie, un pat dublu imens care este foarte, foarte confortabil, smart TV, espressor, Wi-Fi rapid, baie frumoasa cu articole de toaleta, uscator de par. Camera este situată pe o stradă liniștită și sigură, fără zgomot, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului vechi, Palatul lui Dioclețian, principala promenadă de coastă, restaurante și alte divertisment. Când voi veni din nou la Split, voi rămâne aici.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Aprilie 2023
Despică

Sărbătoare mare de Ziua Mai în Split. La doar 3-4 minute de mers pe jos de centrul orașului vechi, restaurante și centru de divertisment. Cazarea este superba, ca o camera de hotel, spatioasa, pat mare, televizor, Wi-fi rapid, seif pentru acte, baie mare. Mobilier nou, totul impecabil curat.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mladen Giljanović Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt o persoană care iubește oamenii. Bine ati venit!

Camere Luxury Marioty listare a fost vizualizat de 20990 ori de la 15.06.2021.