Apartament BrezaHvar Sućuraj - Insule croate

preț de la LEI 617 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Sućuraj și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Dau în chirie un apartament în Sucuraj, Hvar. Unu, singurul din casa familiei. Același lucru este cu aer condiționat, cu două aparate de aer conditionat. TV, parcare, gratar, sunt disponibile, precum și o terasă mare acoperită, care oferă intimitate și pace. Va oferim utilizarea de biciclete și un mic excursii cu barca. Casa este situată într-un loc liniștit, aproape de plaja. În centru se află câteva restaurante, baruri, oficiu postal, supermarket, piață. Conexiuni feribotul din Drvenika, plimbare durează 30 de minute și rândul său, de vară de conducere foarte frecvente. Apartamentul are trei paturi, cu posibilitatea de a două paturi în boravku.Znači spatios, apatman un dormitor cu living spațios și o terasă mare cu copertină de 30 m2. Casa este înconjurată de o grădină, plaja este pe jos aproximativ 2 minute, iar in apropiere se afla încă presarata cu plaje de nisip și pietriș în cazul în care vă puteți bucura, deoarece acestea sunt accesibile cu barca, bicicleta și pe jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 10 m
  • Farmacie: 10 m
  • Oficiu poştal: 20 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Breza
Nenad Sesardić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Familist. 50 de ani. Tatăl a trei fete. Avocat ocupat. Ii place sportul, mâncare bună, mare și socializare. Iubesc oamenii, este esențial pentru mine să am oaspeți mulțumiți și să-și petreacă o vacanță bun. Așa cum am doar un singur apartament. Turismul nu este profesia mea, dar o placere si un pic de venituri suplimentare.

Apartament Breza listare a fost vizualizat de 2931 ori de la 28.02.2015.