Apartamente Haus SlavicaRab Supetarska Draga - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rab Supetarska Draga și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Aceasta casa frumos decorate este situat în Supetarska Draga pe insula Rab. Casa este de aproximativ 8 km de centrul Rab, iar plaja la doar câțiva metri. Casa oferă o vedere frumoasă la mare și insulele vecine. Se bucură de o apusuri de soare unic și de neuitat, care vor cu siguranță pentru o lungă perioadă de timp să fie amintit. In curte este un grătar la dispoziția oaspeților. Puteți încerca abilitățile lor culinare și de a salva exemplu, unele dintre cele mai delicioase specialități locale de pește. Proprietarul casei a merge de pescuit și vă va furniza pește proaspăt și creveți și nezaostaju și alte fructe de mare, cum ar fi crabi, homari, calmari, sepii și mai mult. Parcarea este situată în spatele casei. Dacă este necesar, utilizați în mod individual și balize. Proprietarii cu nerăbdare de vizita dumneavoastră și va fi fericit dacă puteți da un sfat unde vă puteți petrece vacanța și pentru a atracții care merită văzute!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar numai, depozit este creditat în contul ca dovadă a sosirii 30% din prețul de și este obligatoriu. În momentul intrării la apartament 14-00, lăsând în același timp un apartament, 10 00 h. Acordând o curățare 25 de euro. La sosire, plătiți restul contului. Orice distrugere a stocurilor de uz casnic este plătit. De impozitare este inclus. 14 zile înainte de data sosirii oaspetelui are dreptul de a anula rezervarea fără plată (fără returnarea avansului), în caz contrar plătească suma totală a rezervării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 10 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Băutură de bun venit! timp liber excursii cu barca, Mini golf, Parapanta, Ciclism, Inot, Navigare, Surf, Cumparaturi, Vizitare monument, Scufundari, tenis, turism, schi. În plus față de închirierea de apartamente, de ani de zile ne-am făcut și pescuit pe mare (captură de pește, creveți, calamari, sepie, crabi, homari, caracatita, midii), și, adesea, ea și oaspeții ei ia să se simtă iritant viață mediteranean! Dacă doriți să se bucure pe deplin de frumusețea insulei, vă sugerăm să închiriați o barcă și să înceapă explorarea numeroaselor golfuri care nu sunt accesibile pe uscat. Oferim o reducere de 5% la barca inchirieri! Închiriere este disponibil în Lopar și Supetarska Draga.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Haus Slavica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Neunkirchen am Potzberg , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2021
Apartamente casa Slavica Dumic Supetarska Draga Croația insula Rab

Apartament și insulă foarte frumoase. Multe restaurante sunt la câțiva pași, iar marea este la aproximativ 10 m distanță. Există o mică plajă privată în spatele casei, unde o puteți folosi. Foarte recomandat.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Slavica Dumic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la oaspeții noștri dragi! Vorbim germană, engleză și italiană, iar dacă vă rezervați apartamentul, vă urez bun venit la o băutură de bun venit!

Apartamente Haus Slavica listare a fost vizualizat de 7597 ori de la 10.02.2016.