Apartamente DemoSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 617 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

In curtea casei sunt trei locuri de parcare. În spatele casei există un grătar și un cuptor pentru uz comun, precum și un leagăn pentru copii. La primul etaj al casei sunt trei apartamente. Fiecare apartament are intrare proprie și cheie din același hol de intrare. Fiecare apartament are o bucătărie cu două plite electrice, baie cu duș, masă și scaune pentru luat masa, TV cu programe prin satelit și locale și aer condiționat. În apartamentul 1, patul dublu are 180 cm lățime, iar în celelalte apartamente, 160 cm lățime. Toate apartamentele au frigidere cu congelator de până la 10 litri. Apartamentul 1 are o parte din terasa de la intrare cu o pergolă, care oferă o priveliște minunată spre Ravne kotare și Velebit. In apartamentul 2 (garsoniera 2+2), patul dublu este amplasat astfel incat copiii din patul supraetajat sa nu-l vada, iar toata lumea sa vada televizorul pe perete. Are un balcon de 6 m x 1,2 m. Apartamentul 3 are o camera separata cu inca doua paturi in sala de mese, si exista si o loggia unde se poate lua masa.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a face o rezervare, sunați proprietarul la telefonul mobil 0917946996 sau la telefon 023/634-214. Apartamentul se considera rezervat dupa plata in avans de 30%. Restul se plătește la sosire în numerar. Ora de sosire este de la 12:00 (amiază) la 17:00. Ora de plecare este până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul nu este rambursat.
Distante
  • Mare: 4 km
  • Plajă: 4 km
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 1.2 km
  • Restaurant: 4 km
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 8 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 1.2 km
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 9 km
  • Parcul Național: 55 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Demo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bedekovčina, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, Iulie 2022
Încărcăm bateriile

Vacanta in adevaratul sens al cuvantului! Un loc linistit, apartamente confortabile, iar gazdele sunt foarte primitoare si prietenoase. Venim de 6 ani si vom mai veni!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Križ, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, August 2022
Vacanță în sensul deplin al cuvântului

Dacă doriți să vă odihniți atât sufletul, cât și trupul, atunci această cazare este exact pentru asta. Pace, liniște, natură...... locul potrivit pentru a-ți „încărca bateriile” pentru noi victorii la muncă. Doamna. Davorka și domnul Lenko sunt pur și simplu oameni minunați care ne-au cucerit „la început”. Doar continua.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vacanță în sensul deplin al cuvântului

Dragă Dunja, îți mulțumesc pentru cuvintele tale amabile. Sunteți oaspeți foarte dragi și așteptăm mereu să petrecem timp cu voi. Salutare intregii familii.

München , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+2, Iulie 2022
Vacanță grozavă

O familie minunată și ca gazde sunt minunați! Foarte amabil și primitor, pur și simplu doriți să veniți din nou, ceea ce cu siguranță vom face! Cazarea este placuta, ingrijita si armonioasa. Ofertă de top și accesibilă pentru persoana medie cu copii. Salutari domnule Lenko si draga doamna. Davorki, ne vedem cu siguranță!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vacanță grozavă

Dragă Lana, mulțumesc pentru cuvintele tale amabile. Nu este greu să fii o gazdă bună pentru oameni buni și amabili ca tine. Suntem cei mai fericiți când oaspeții noștri pleacă mulțumiți și vor să se întoarcă. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim din nou. Salutări din partea familiei Demo.

Afișați toate recenziile
Lenko Demo Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Lucrez ca profesor în școală primară. Vara, împreună cu soția mea, petrec cu plăcere cu oaspeții mei cărora le place să iasă. Dacă sunt oaspeți cărora nu le place să socializeze, le respectăm voința. Bea un pahar de vin de casă, mănâncă o mușcătură de prosciutto și brânză și uneori prăjituri.

Apartamente Demo listare a fost vizualizat de 15004 ori de la 08.05.2022.