Apartamente JukićSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.188 pe noapte
Descriere detaliata

Apartments Jukić sunt situate în orașul de coastă Sv Filip i Jakov, nu departe de Zadar și Biograd, și oferă apartamente complet echipate, cu aer condiționat și o grădină comună cu echipamente de grătar. Este situat la 7-8 minute de mers pe jos de mare si la 2-3 minute de magazin. Accesul gratuit la internet wireless este disponibil în întreaga unitate. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită în cadrul unității. O băutură de bun venit este inclusă în preț, iar în centrul orașului se pot organiza diverse excursii, precum excursii în parcurile naționale Krka, Kornati, Paklenica, Rezervația de Ormitologie și Parcul Natural Lacul Vrana etc. În oraș există mai multe restaurante și pizzerii care servesc preparate din bucătăria internațională, precum și mese la comandă. De asemenea, se pot închiria scutere, biciclete, bărci, sandoline, canoe etc. Putem oferi și pregăti unele dintre produsele noastre și mâncăruri autohtone dalmate conform dorințelor dumneavoastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in 16:00 - 18:00 Check-out 07:00 - 09:00 Vârsta minimă de check-in este de 20 ani Animale de companie nu Animalele de companie nu sunt permise. Plata la sosire, plata în avans se face în cont la rezervarea apartamentului, toate detaliile și întrebările prin e-mail. Nu sunt permise petreceri Ordinea casei și pace Mirozov din 23-06 Oaspeții sunt rugați să ne informeze despre ora sosirii. Plata la sosire, plata în avans se face în cont la rezervarea apartamentului, toate detaliile și întrebările prin e-mail. Taxa de curățenie pe sejur 100 euro Depozit la sosire 200 euro în numerar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Orașul regal Biograd este la doar 3 km de noi și oferă o mână de conținuturi interesante, atât obiective istorice, cât și atracții atractive. Orașul antic Zadar, care este o poveste în sine, este la 25 km, iar orășelul Nin este la 35 km, etc...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Jukić
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Božidar Jukić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi prieteni, Dacă alegeți cazare în unitățile mele de cazare, va fi onoarea și plăcerea mea și sunt sigur că vă veți aminti multă vreme de vacanța voastră de vară în Filipjakovo și vă veți aminti cu drag. Noroc!!

Apartamente Jukić listare a fost vizualizat de 51039 ori de la 07.03.2017.