Apartament PolanecSveti Martin na Muri - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul „Polanec Sveti Martin” (42m2) este situat chiar în centrul orașului Sv. Martina na Mura in cadrul cladirii rezidentiale si comerciale "Emporium", Trg Svetog Martina 8. In cladirea propriu-zisa se afla restaurantul "Kavana i catering ARKA", unde puteti folosi restaurantul (pranz si cina). În imediata apropiere se află un magazin alimentar METSS (100 m) și KITRO (500 m), oficiul poștal croat. Biserica Sf. Martin se află, de asemenea, în centrul orașului Sf. Martin na Mura. Centrul spa Sveti Martin este la aproximativ 3 km.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea apartamentului Polanec Sveti Martin, trebuie să furnizați informații exacte despre numărul de oaspeți și să plătiți un avans de 20% din prețul total al cazării cu 5 zile înainte de sosire!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Puteți anula cu 5 zile înainte de sosire!
Distante
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 30 m
  • Alimentara: 50 m
  • Doctor: 20 m
  • Farmacie: 50 m
  • Oficiu poştal: 50 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 50 m
  • Aeroport: 100 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Casino: 50 km
Extra oferta
Centrul de vizitatori Sveti Martin na Mura – În Centrul de vizitatori, care este situat în mârâiul Mlinarski din Žabnik, lângă râul Mura. Centrul este dotat cu cea mai modernă tehnică de informare, și exponate legate de morăritul pe râul Mura, și este deschis cetățenilor, turiștilor, școlari, studenților și oricui altcineva va veni în turul mormântului Mlinarski. În apropiere se află Mlin na Muri, debarcaderul de pe Muri, Labirintul Iubirii, cel mai nordic punct al Croației, Ribički dom și alte atracții turistice care leagă traseul Mlinarski și colecția etno Trstenjak din satul Marof (1 km). ) - Colecționari și paznici ai moștenirii etnice, familia Trstenjak este fiecare transformată dintr-un colț al casei într-un muzeu, unde este expusă o parte din trecutul despre oamenii din Međimurje, cultură, obiceiuri, ritualuri, înțelepciune și cunoștințe - colecția constă de îmbrăcăminte, vase de pământ, unelte pentru prelucrarea inului și cânepei și multe alte lucruri etnice. Grajdul Međimurje din Žabnik-Vrhovljan (1 km) Caii Međimurje în grajd Rezervația biosferei Mura - Drava - Dunăre din Žabnik este o adevărată bucurie a adevăratului patrimoniu natural al Međimurje.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Polanec
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Božica Polanec
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Familia Polanec are două apartamente și o cameră, dintre care un apartament și o cameră sunt situate chiar în centrul orașului Svetog Martin na Mura (Trg Svetog Martin 8) ("Apartament Polanec Sveti Martin i Soba "Polanec") și celălalt apartament. ("Apartamentul Polanec") 1, la 5 km de centrul orasului Sv. Martina na Mura - în Žabnik, Zrinskih 54 Apartamentul și camera „Polanec Sveti Martin” se află în clădirea rezidențială și de afaceri Emporium, la primul etaj. Apartament "Polanec" care face parte dintr-o casă privată. Oferim oaspeților noștri apartamente de înaltă calitate, cu WIFI gratuit, TV color, aer condiționat și tot ce trebuie să aibă un apartament cu 3*** și mai multe stele. Apartamentele au o suprafață de peste 42 m2.

Apartament Polanec listare a fost vizualizat de 2346 ori de la 11.05.2023.