Apartamente IvonaTrpanj - Dubrovnik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate modern și cu aer condiționat în zona liniștită din Trpanj din peninsula Pelješac, unitatea este situată la 600 de metri sau la 10 minute de mers pe jos de centru și la 250 de metri sau la 5 minute de mers pe jos de plajă. Facilitatea Apartments Ivona are la dispozitia dumneavoastra cinci apartamente, pentru care avem parcare securizata in fata facilitatii, de pe terasa se vede o vedere a intregului loc precum si a debarcaderului, la mare si facilitati sportive. Apartamentele sunt ideale pentru excursii la Dubrovnik 105 km, Korcula 20 km, Parcul Național Mljet la 25 km, Međugorje este la doar 60 km, apartamentele sunt la numai 130 km de aeroporturile din Split și Dubrovnik, ceea ce vă oferă o călătorie de neuitat pe drumurile vinului. din peninsula Pelješac. Puteți ajunge la Trpanj cu feribotul de la Ploče, unde călătoria durează 55 de minute, și prin podul Pelješ de la capătul autostrăzii, 65 de kilometri sau pe drum prin Neum (BiH) prin Ston.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La efectuarea unei rezervări, oaspetele ne plătește taxa de rezervare, în funcție de apartament, de la 150 EUR la 400 EUR. Puteți plăti rezervarea la: Ivo Brljević OTP banka Hrvatska d.d. Număr de cont: 3203635787 COD SWIFT: BIC OTPVHR2X IBAN HR00807207008037 rezervarea nu trebuie plătită înainte de încheierea acordului și nu se face prețul total. Sosirea și cazarea ideală la apartament este de la ora 14.00, în timp ce plecarea este până la ora 9.00 NOTĂ: În fiecare apartament, regulile casei sunt afișate în mai multe limbi, precum și regulile de conduită și ora de utilizare permisă a piscinei. oaspeții să respecte regulile casei și de dragul lor, precum și alți oaspeți și vecini să respecte regulile de comportament la piscină și să nu pună muzică tare prin dispozitive muzicale. Nu este permis ca persoanele (prieteni și rude) care nu sunt cazate în apartamente să vină atât în apartamente, cât și la piscină. Doar plătind avansul, ești de acord cu regulile casei
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 100 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 300 m
  • Parcul Național: 150 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Alături de cazarea propriu-zisă, vă oferim o băutură de bun venit, ajutor în alegerea unui restaurant, ajutor la plajă în planificarea excursiilor, o piscină încălzită cu șezlonguri, precum și o surpriză din partea proprietarului pentru cazarea mai mult de zece nopți în apartamentele noastre. Pretul apartamentului include taxa turistica, utilizarea aerului conditionat, curent electric, apa, locuri de parcare securizate, folosirea nelimitata a VI FI.Suntem pregatiti sa va sporim vacanta si sa o facem de neuitat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ivona
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Třinec, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
Vacanță uimitoare

Vacanta la Ivo si Jasmínka a fost cu adevarat minunata. Datorită mediului minunat și liniștit al stațiunii Trpajn, împreună cu atmosfera prietenoasă și familiară creată de proprietari, am trăit o vacanță de care ne vom aminti multă vreme. Și deși de obicei nu mergem în același loc, aici vom face o excepție și deja așteptăm cu nerăbdare anul viitor.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Katowice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8, Iunie 2023
Fantastic

Gazde încântabile, foarte utile, îngrijire și contact deosebite, apartamente impecabile. Recomand. Adam

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Wieluń , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8, Iulie 2021
Sărbători

Frumoasă revelație de vacanță. Atmosferă întotdeauna frumoasă și familiară. Recomand foarte mult

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivo i Jasminka Brljević Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Poloneză,
Apartamente Ivona listare a fost vizualizat de 91505 ori de la 27.02.2016.