Casa de vacanta 54 Green RoadVaraždin - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Descriere detaliata

Casa de vacanta din lemn de aproximativ 60 m2 este situata la o distanta de 4 km de centrul orasului Varaždin. Se afla la capatul unei strazi linistite, inconjurata de verdeata. Casa este formata dintr-un living spatios si frumos amenajat, bucatarie, baie si terasa la parter si un dormitor si terasa la primul etaj. Oaspeții au, de asemenea, acces la o grădină cu o terasă în aer liber, o zonă pentru grătar, socializare, un jacuzzi și divertisment în aer liber. Wifi gratuit, parcare gratuită în curtea casei, grătar. Intrarea în clădire este personalizată (discretă) folosind un seif cu cheie și este posibilă în orice moment în 24 de ore. Oaspeții primesc codul de siguranță atunci când casa este pregătită să primească oaspeții, dimineața în ziua sosirii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face printr-un cont de tranzacție, cu cel puțin 7 zile înainte de sosirea estimată. Pentru rezervări anticipate, este necesară o plată în avans de cel puțin 50% din suma totală a rezervării. Check-in-ul este de la ora 14:00 și check-out până cel târziu la ora 11:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă oaspetele anulează rezervarea cu până la 7 zile înainte de sosirea planificată, întreaga sumă plătită a rezervării va fi rambursată. Dacă anulează cu 7 sau mai puține zile înainte de sosirea planificată, avansul nu este returnat.
Distante
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 60 km
Extra oferta
Utilizarea jacuzzi-ului este supusă unei taxe suplimentare de 30 EUR pentru întregul sejur. Lângă casă se află o terasă mare cu grătar, șezlonguri pentru plajă, plasă pentru odihnă, duș solar și gazon mare bine întreținut. În plus, este posibilă închirierea de biciclete (cu taxă suplimentară) și utilizarea săgeților electrice, un focar în curtea din spate și alte echipamente sportive, un loc cu nisip pentru copii mai mici, un cort de joacă (cu cost suplimentar). Este permisă șederea animalelor de companie mici de cultură. Curtea este complet imprejmuita.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta 54 Green Road
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Anita Rinkovec
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Sunt antreprenor privat și proprietar al unei case de vacanță pe care o închiriez din 2018. Îmi place să călătoresc și deseori închiriez singur cazare și știu foarte bine ce caut de la o cazare, așa că vreau să le permit oaspeților mei să facă același lucru și să fie atenți la detalii, totul pentru ca oaspetele să se simtă confortabil și sigur.

Casa de vacanta 54 Green Road listare a fost vizualizat de 2223 ori de la 11.07.2023.