Apartament AmaryllisLošinj Veli Lošinj - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Lošinj Veli Lošinj și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Reședința familiei Amaryllis este situată în Rovenska, o zonă liniștită din Veli Lošinj. Înconjurat de plantații de măslini și pin, departe de zgomot, este locul perfect pentru a vă odihni dacă apreciați pacea și liniștea. Suntem chiar deasupra portului pitoresc de pescuit și la doar câteva minute de mers pe jos de frumoasa plajă cu pietriș, restaurante din apropiere, magazine și parcare. Apartament Diana este situat la parterul unei familii, iar accesul este fără scări. Terasa principală, în fața intrării, este cea mai mare parte a zilei la umbra, iar din balcon se vede spre Rovenska. Bucătărie complet echipată, cameră cu aer condiționat, LCD mare, TV prin satelit, MaxTV și acces gratuit la internet Wi-Fi sunt disponibile în interiorul și în exteriorul clădirii. Parcare gratuită este oferită pe parcarea publică.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, se va plăti un depozit de 30% pe contul IBAN, iar restul la sosire. Check-in: de la ora 14:00 Check-out: până la ora 11:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 3 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 10 km
  • Activităţi sportive: 30 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pentru iubitorii de vacanță activă, există și un mic centru de scufundări de familie în cadrul reședinței, cu beneficii speciale și reduceri pentru oaspeții noștri. Totul este în apropiere, indiferent dacă doriți să mergeți la împrejurimi pe numeroase promenade sau doriți să închiriați o bicicletă, un scooter, o barcă ... și să cunoașteți complet arhipelagul din Lošinj.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Amaryllis
Sabrina Bonić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, așteptăm cu nerăbdare selecția dvs. de apartamente Rovenska și Diana pentru vacanța dvs. În clădirea nou construită, în afară de pace și tăcere, vă veți trezi cu sunetul greierilor, zgomotul mării, mirosul de copaci de pin ... Vom încerca să fim în slujba recomandării, sugestiei ... să experimentăm complet destinația. Cuplul, Sabrina și Mario Bonić

Apartament Amaryllis listare a fost vizualizat de 16486 ori de la 18.04.2019.