Apartament Kod BakeVelika - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament mobilat în stil slavon, modernizat, funcțional, înconjurat de copaci și pâraie în satul Velika podno Papuka. Bucataria este dotata cu electrocasnice si vase pentru prepararea si servirea mancarurilor. În dormitor există un pat dublu mare, realizat manual, din stejar, precum și un dulap dublu, o noptieră și o masă de machiaj cu oglindă. In livingul spatios se afla un din piele cu trei si doua locuri si un smart TV cu acces la terasa cu mobilier de gradina. Baia are încălzire prin pardoseală, duș și mașină de spălat. La dispoziția dumneavoastră este o curte cu baldachin și o masă mare cu bănci, un grătar, un loc de joacă pentru copii și o trambulină. În spatele clădirii este un pârâu în care poți pescui sau te împrospăta în zilele caniculare. Apartamentul este situat in apropiere de parcul natural, parc de adrenalina, parc acvatic, padure si podgorie. Se afla la 300 m de restaurant, la 1000 m de magazin si benzinarie.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea unui apartament este necesara plata unui avans in valoare de 1/3 din pretul total al tuturor noptilor. Ora de intrare și de ieșire din apartament depinde de disponibilitate, iar același lucru trebuie convenit cu gazda.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
O rambursare a avansului este posibilă dacă anulați rezervarea cu mai mult de 30 de zile înainte de sosire. În caz de neprezentare sau de plecare anticipată, nu acordăm rambursări.
Distante
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 900 m
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Gară: 1.5 km
Extra oferta
Utilizarea grătarului, taxa turistică și băutura de bun venit sunt incluse în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Kod Bake
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ivan Sabo
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Kod Bake listare a fost vizualizat de 2586 ori de la 26.04.2023.