Apartament BrunoVir - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul este situat în Žitna uvala pe Vir și este format din două dormitoare, bucătărie cu zonă de luat masa, toate echipamentele necesare pentru gătit, boiler, baie cu duș. Într-o cameră există un pat dublu, dulap, televizor, iar în cealaltă cameră două paturi, dulap și televizor (toate lenjeria de pat necesară inclusă). Apartamentul are o terasa mare cu o masa mare cu 4 scaune. Apartamentul este la doar 80 de metri de mare. Apartamentul are propriul loc de parcare pazit si o curte comuna cu gratar. Plaja este cu nisip, pietriș și beton cu o intrare blândă în mare și este ideală pentru copii. Pe plajă există o cafenea cu un restaurant și o brutărie, iar un magazin este la doar 50 de metri. De-a lungul coastei există o promenadă de 2 km pe malul mării, ideală pentru plimbări de seară, ciclism. Wifi gratuit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Farmacie: 1 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 900 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Insula Vir este situată la 12 km de orașul Nin și la 23 km de orașul Zadar. Insula Vir oferă golfuri naturale frumoase pentru înot și petrecere a timpului liber. Plajele de pe insula Vir sunt diferite, de la beton, pietriș, nisip, piatră, precum și mici plaje ascunse în părți retrase ale insulei, dar toate au un lucru în comun și anume marea limpede. Plaja Žitna este una dintre cele principale de pe insula Vir. Este situat în partea de nord a insulei, cu o vedere frumoasă la Pag și Velebit. Plaja este cu pietriș și nisip, foarte bine întreținută și potrivită pentru toate vârstele. Băncile de odihnă sunt amenajate de-a lungul întregului golf, iar pe mal există beton și pietriș. Are 300 de metri lățime, foarte popular și întotdeauna bine umplut. Pe lângă închirierea de hidrobiciclete sau alte obiecte de recuzită pentru tine sau pentru copii, de-a lungul plajei există multe baruri și restaurante care oferă băuturi răcoritoare sau câteva mâncăruri delicioase. Puteți vizita Parcul Național Krka și Parcul Național Kornati cu excursii de o zi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Bruno
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Karlovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2019
Cazare excelentă!

Apartament perfect pentru familie, imaginile corespund stării reale. Apartamentul este îngrijit și cu tot ce ai nevoie pentru o ședere confortabilă. Gazdele sunt persoane prietenoase și prietenoase. Frumoasa plajă este foarte aproape de celelalte facilități (brutărie, cafenea, restaurant, patiserie și magazin). Recomandările mele tuturor!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Boris Vignjević Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Bruno listare a fost vizualizat de 25838 ori de la 02.05.2018.