Apartamente PeriskaVir - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Frumos decorate două apartamente cu un dormitor pe insula Vir Apartament de 4-6 persoane, este format dintr-un dormitor cu un pat dublu, un dormitor cu două paturi de o persoană, o bucătărie complet echipată cu toate ustensilele necesare, o cameră de zi cu o canapea extensibilă, o baie spațioasă și un balcon sau terasă. Toate apartamentele au aer condiționat, televizoare și posibilitatea de utilizare gratuită a Internetului (Wi-Fi) Fiecare apartament are o intrare separată. In fata este o grădină comună cu grătar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările sunt confirmate la primirea plății în avans de 20% din prețul.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Frumoasa plajă de nisip este situat la o distanță de 150m. Magazine în hotel, facilități sportive, cofetarii, restaurante, etc sunt situate la o distanta de 200m. Distanța de la 1000m centru. Coasta insulei Vir este împodobită în principal, nisip și pietriș, situată parțial în apropiere de pădure de pin cu apa limpede de cristal, ceea ce face aceasta insula un loc perfect pentru o vacanță de familie. Aproape 300 de zile de soare pe an, o destinație ideală pentru vacanța face. Aproape de două, la nord și sud trebuie să ofere posibilitatea de scăldat plăcut și cu vânturi de vară. La sud la nord, un butoi pe plajele din sud. coasta stâncoasă în partea de nord-vest a insulei, care este bogat în floră și faună, fac scufundări zona atractivă pentru iubitorii de adâncimi ale mării. Numeroase golfuri și o
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Periska
Biljana Sejdinović Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Periska listare a fost vizualizat de 12579 ori de la 05.03.2016.