Casa de vacanta ValVir - Insule croate

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa semidecomandata formata din parter si etaj. Există, de asemenea, o parcare privată (pentru 2 mașini) și o curte asfaltată. Casa a fost construită acum 20 de ani și renovată parțial anul trecut. Parterul este format dintr-o bucatarie cu zona de luat masa, living, baie si terasa (ascunsa de lumina directa a soarelui si inconjurata de verdeata). Etajul este legat de parter prin scari exterioare. Etajul este compus din două dormitoare, un balcon, o mică toaletă cu duș și un hol închis. Prima cameră este dotată cu mobilier de epocă din moștenirea familiei combinat cu piese moderne noi. A doua cameră este dotată cu mobilier alb, simplu, modern. Casa este spatioasa si ofera tot ce ai nevoie pentru un sejur placut si relaxant. IMPORTANT: * Apa de la robinet nu este numai sigură de băut

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
CHECK-IN NUMAI SÂMBĂTĂ DE LA ORA 16:00. CHECK-OUT până la ora 11:00 în orice zi. Plata sumei totale prin banca cu cel putin 5 zile inainte de sosire. Confirmarea rezervarii se face prin plata a 50EUR in cont.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anulările se fac cu până la 10 zile înainte de data de check-in, când este posibilă o rambursare.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Farmacie: 4 km
  • Aeroport: 35 km
  • Parcul Național: 65 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Val
Nikolina i Luka Spajic Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Val listare a fost vizualizat de 5135 ori de la 10.05.2022.