Apartamente StančićVis - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Stančić sunt situate în satul Rukavac de pe insula Vis, la 5 minute de mers pe jos de prima plajă, cu vedere frumoasă la întregul golf. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat și au o sufragerie și o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Bucataria este dotata cu masina de spalat vase, ceainic, aragaz, frigider cu congelator. Fiecare apartament are conexiune Wifi. Mașina de spălat este amplasată în tavernă și este la dispoziția oaspeților.Pe terase există grătare cu gaz. Locul de parcare este situat in curtea casei. Oaspeții se pot bucura de diverse activități în zonă, cum ar fi scufundări, pescuit și canotaj. Apartments Stančić sunt situate la 8 km de Vis. Această unitate are, de asemenea, una dintre cele mai bine cotate locații din orașul Rukavac! Oaspeții sunt mai mulțumiți de această facilitate în comparație cu alte facilități din zonă. Această facilitate este, de asemenea, evaluată drept cel mai bun raport calitate-preț din orașul Rukavac! Oaspeții beneficiază de mai mult raport calitate-preț.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare se percepe 30% in avans, in contul bancar al proprietarului. Restul la sosire. Nu există opțiune de plată cu cardul. Ora sosirii de la ora 14:00 Ora plecării până la ora 10:00 Se percepe o curățenie unică a apartamentului cu 50 EUR Pentru rezervări în lunile a 6-a și a 9-a de 14 zile sau mai mult, o reducere de 10% din preț
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Din cauza situației actuale legate de virusul Corona, dacă în general nu este posibilă trecerea granițelor sau deplasarea între județe, avansul va fi returnat integral.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 8 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Port: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus, oaspeților li se oferă o băutură de bun venit. Închirierea de caiac pentru oaspeți nu este taxată suplimentar, dar este inclusă în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Stančić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Gdańsk, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2023
Un loc foarte drăguț și confortabil

A fost absolut un loc grozav pentru a sta pe insula Vis. Deși apartamentul era destul de mic, nu lipsea nimic. Niciodată în timpul șederii noastre în Croația nu am avut aer condiționat la fel de bun ca acolo. Apartamentul are o terasa minunata unde obisnuiam sa luam masa cu o priveliste minunata la mare. Unul dintre lucrurile pe care le-am iubit cel mai mult la loc a fost apropierea de una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula Vis - Srebrna, la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Apartamentul este, de asemenea, situat aproape de orașul Vis, la aproximativ 15 minute cu mașina. Proprietarul a fost foarte util și drăguț. Datorită lui am cunoscut multe curiozități despre insulă. De asemenea, ne-a învățat cum să gătim unele dintre mâncărurile tipice croate. Recomandăm cu adevărat acest loc de cazare tuturor celor care doresc să viziteze Vis!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Odgovor la recenzie

Poštovani gospodine Brzozka Vrlo ne place, da ste vi și cetățenii tăi au fost mulțumiți de apartamentul nostru. Suprug și I vam se zahvaljujemo na vrlo lijepim riječima. Mi se pokušavamo potruditi, da naši gosti dožive Vis u njegovoj punoj ljepoti. Ne este drag că ne vor da un pic mai doprinijeli volumul, lasă-ne să-ți dăm restul vieții. Želim sve najbolje vama i vašoj obitelji Srdačan pozdrav Ingrid i Željko

Ingrid Stančić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Eu și familia mea deținem apartamentul de 10 ani. Încercăm în mod constant să îmbunătățim serviciile pentru oaspeții noștri. Le oferim sfaturi despre unde să meargă, ce să vadă, ce restaurante de pe insulă au reputația de a fi mai bune și le stăm mereu la dispoziție. Cu toții vorbim engleză, iar eu vorbesc și germană. Abordăm fiecare oaspete individual și încercăm să răspundem tuturor.

Apartamente Stančić listare a fost vizualizat de 26615 ori de la 08.04.2019.