Apartamente MaslinaVis - Insule croate

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vis și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament și Olive *** - Wrist Nou construit Apartament Olive și plasat în încheietura mâinii golf, la 10 km de orașul de Vis Komiža sau într-o casă familială la primul etaj. 50 m2, echipat cu o bucatarie moderna, sala de mese, living, care este, de asemenea, un dormitor pentru 2 persoane si baie care conține o toaletă, un duș și o mașină de spălat. Apartament include o terasa acoperita (20 m2). Parcare este prevăzut în apartament. ---- Apartament Olive II *** - Wrist Recent construit Apartament Olive al II-lea, situat în încheietura mâinii golf, la 10 km de orașul de Vis Komiža sau într-o casă familială la etajul al doilea. 60 m2, echipat cu o bucatarie moderna, sala de mese, living, dormitor și baie, care cuprinde toaletă, duș și cadă. Apartamentul include un balcon (6 m2).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă rugăm la confirmarea rezervării de la plata în avans din partea noastră în valoare de 30% din prețul convenit. Taxă de recreere în preț. Rezervarea va fi confirmata numai dupa plata unui avans de 30%, pe contul nostru. Plata de rezervare de confirmare prin e-mail sau telefon. Soldul se plătește la sosirea la apartament în 24 de ore. Dacă anularea rezervării, depozitul în avans nu va fi rambursat. Apartamentele sunt disponibile la sosire de la 13.00 și plecare până la ora 10.00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Alimentara: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maslina
Marina Perković Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Maslina listare a fost vizualizat de 6159 ori de la 25.04.2014.