Apartament FamilyZaton (Zadar) - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartment Family este situat într-o casă familială cu 4 unități de cazare, într-o zonă liniștită a orașului. Este situat la primul etaj al casei, si a fost renovat in primavara anului 2022. Se află în imediata apropiere a TZ Zaton, magazine, loc de joacă pentru copii, tavernă și brutărie. Plajele cu nisip, care sunt o alegere excelentă pentru familiile cu copii, sunt la 15 minute de mers pe jos sau la 1 minut cu mașina. Apartamentul este compus din: un dormitor cu pat matrimonial si pat suplimentar, o baie cu dus, o bucatarie, un living si o terasa acoperita exterioara. Pe lângă echipamentele de mai sus, oaspeții au la dispoziție și un Smart TV, un cuptor cu microunde, un prăjitor de pâine, un uscător de păr, o mașină de spălat și posibilitatea unui grătar în aer liber. Parcarea este asigurata in curtea blocului. Apartamentul este o alegere excelentă pentru o familie cu unul sau doi copii. Fotografiile publicate arată starea reală, iar dacă credeți că ceva nu este afișat și este important pentru dvs., nu ezitați să ne contactați, astfel încât să vă putem oferi informații suplimentare sau să vă oferim fotografii suplimentare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire în apartament este posibilă începând cu ora 14:00, iar ora de plecare din apartament este până la ora 10:00. Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata unui avans in valoare de 30% din pretul total al sejurului, iar restul sumei se achita in ziua sosirii. Vă stăm la dispoziție pentru toate întrebările la contactele de mai sus, precum și pentru toate sugestiile dumneavoastră care credeți că vă vor oferi, ca oaspete, o vacanță și mai bună și de mai bună calitate în unitatea noastră.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Dragi viitori și potențiali oaspeți, dorim să vă informăm că vă vom rambursa 100% din toate plățile în avans dacă anulați din orice motiv cu cel puțin 10 zile înainte de data de sosire rezervată. Pentru toate anulările ulterioare ale rezervării (în termen de 10 zile), din păcate, nu vom putea returna avansul. Călătorește cu conștiință, încet și în siguranță, pentru că la urma urmei, aceasta este călătoria ta într-o vacanță binemeritată. Vă dorim o călătorie sigură, o sosire în siguranță și una dintre cele mai bune vacanțe pe care le-ați experimentat vreodată (desigur, vă dorim tot ce este mai bun!).
Distante
  • Mare: 800 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Activităţi sportive: 50 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Family
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, Iunie 2023
Soc pozitiv2!

Doar că nu știu ce altceva să scriu care să nu fi fost deja spus. O primire regală, ca într-un hotel de 5*, fructe, băuturi, cadouri pentru copii, totul este perfect. Darko a acceptat chiar și câteva recomandări foarte mici și bine intenționate de anul trecut. Acest lucru arată cu adevărat cu câtă dragoste, entuziasm și atenție Jelena și Darko își conduc apartamentele. Amabilitatea și grija lor rar întâlnită față de oaspete sunt descrise cel mai bine în felul în care i-au crescut pe Laura și Petar, doi copii extrem de deștepți, cumsecade și cuminți. Deoarece acesta este al doilea an în care suntem oaspeți, copiii - ai lor și ai noștri, precum și mamele noastre - au devenit prieteni adevărați. Și un alt detaliu drăguț care ne-a făcut deosebit de fericiți ca iubitori de plante, este un măslin proaspăt plantat în fața casei, doi pomi de citrice și o frumoasă azalee japoneză mare în spatele casei, sau în fața foișorului. Orice proprietar care a aplicat cel puțin 50% din abordarea Jelenei și Darko ar avea un succes extrem. Dar totuși, ei sunt într-o clasă proprie. Clasa de top! Cu siguranță ne vom vedea anul viitor. Pupici si felicitari mari din partea noastra!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Köln, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, Iulie 2023
Apartament grozav! (evaluare 5+++)

Am petrecut o vacanta foarte frumoasa, relaxanta in apartament si ne-ar placea sa revenim! Apartamentul este recent renovat. Totul este foarte curat si nou. Proprietarul ne-a primit personal și ne-a arătat totul în liniște și ne-a răspuns la întrebări. Am fost întâmpinați cu băuturi răcoritoare răcoritoare, un coș cu fructe și un cadou pentru fiul nostru. Ai putea oricând să contactezi proprietarul sau el s-ar întreba despre bunăstarea noastră fără a fi intruziv. Proprietarii și întreaga comunitate de case sunt foarte prietenoase cu copiii. Am primit o mulțime de sfaturi (din interior) pentru excursii, plaje, obiective turistice și restaurante. Biroul de turism, o brutărie, un supermarket și câteva restaurante sunt la câțiva pași. Va putem recomanda apartamentul si proprietarul fara rezervare!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Rugvica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, August 2023
O vacanta ideala

Apartamentul „Family” este cel mai bun apartament în care am stat! Este situat intr-o zona linistita, in apropierea unui magazin, brutarie, taverna si loc de joaca pentru copii. Apartamentul a fost perfect curat, am fost intampinati cu fructe si bauturi reci, precum si un cadou pentru copil. Este dotat cu absolut tot ce ai putea avea nevoie (de la alimente de baza, detergenti, echipamente de bucatarie) si chiar mai mult. Există un foișor mare și grătar disponibile în curte. Jelena și Darko sunt oameni minunați, plăcuti, veseli și zâmbitori, și s-au gândit cu adevărat la fiecare lucru mic pentru a face șederea în apartamentul lor plăcută și relaxantă. Ele ar trebui să fie cu adevărat un exemplu pentru toți chiriașii despre cum să se comporte față de oaspeți, cum ar trebui să arate apartamentul și ce ar trebui să conțină. Recomandare viitorilor oaspeti - apartamentul Family este alegerea ideala! Jelena și Darko, vă mulțumesc din suflet pentru tot!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Jelena&Darko Garvanović Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, vă dorim să simțiți liniștea și atmosfera de familie oferite de unitatea noastră și să vă bucurați așa cum ne facem noi și copiii noștri. Am amenajat apartamentul conform nevoilor noastre, iar din acest motiv l-am numit Familie. Dorim să vă simțiți confortabil și mulțumit, iar vacanța cu noi să rămână în amintirile voastre frumoase. Jelena și Darko

Apartament Family listare a fost vizualizat de 12589 ori de la 31.05.2022.