Apartament Old SchoolZlarin - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament in centrul orasului Zlarin, unde vei avea la indemana toate facilitatile pe care ti le ofera aceasta insula. Este situat la primul etaj al unei clădiri vechi de un secol care a fost cândva școală. Clădirea a fost complet renovată pentru a oferi oaspeților un sejur plăcut. În timpul renovării, s-a păstrat o parte din mobilierul retro, care evocă atmosfera mediteraneană originală. Apartamentul este format din două dormitoare duble, un living spațios și sufragerie, o bucătărie bine utilată cu bar și o baie. În spatele clădirii se află o terasă cu o parte la umbră, ideală pentru petrecerea după-amiezii. Bun venit la vechea școală!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plată: 30% plată în avans în 7 zile de la confirmarea rezervării, 70% sold pe baza facturii în avans sau numerar la sosire. Reduceri: 10% pentru fiecare săptămână suplimentară de ședere în apartament Cazare. nu se percepe taxa pentru copiii sub 2 ani. Taxa de turism este inclusa in pret. Locatorul nu este supus la plata TVA conform prevederilor art. 22 din Legea TVA.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 70 m
  • Oficiu poştal: 50 m
  • Activităţi sportive: 50 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutura de bun venit este inclusă în preț. Ora de sosire și plecare a oaspetelui depinde de navă, așa că vom conveni ora de intrare și/sau ieșire din apartament. Este posibil să închiriați o bicicletă, o canoe și o barcă pe insulă. Puteți cumpăra mâncare într-un magazin bine echipat, pește la piața de pește, legume proaspete la piață. "Banca". Există mai multe restaurante și snack-baruri și mai multe cafenele pe insulă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Old School
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Uroš Brkić
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Cred că vă veți bucura de apartamentul meu din Zlarin. Vreau să vă urez bun venit. Uros

Apartament Old School listare a fost vizualizat de 352 ori de la 04.05.2024.