OliversumRivanj - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rivanj și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Oliversum vechea livadă de măslini de familie cu o casă veche renovată și taverna situată lângă mare, pe un teren împrejmuită de 2.700 de metri pătrați. Casa este complet renovat si echipat pentru o ședere plăcută pe tot parcursul anului. Stau în Oliversumu este deosebit de plăcută, în primăvara și vara, când majoritatea locuiesc acolo. canal Rivanjski se caracterizează prin marea limpede și bogată de pește. În funcție de dorințele dumneavoastră în timpul zilei vă puteți bucura de plajă sau se bucură de umbra naturală, cu o carte bună și sunetele naturii, sunetele marii, ciripitul păsărilor și sunetul greierilor. Nopțile sunt plăcut răcoritoare, iar punctul de vedere al cerului înstelat este uluitoare. Deși linia de zi cu zi catamaran de la Zadar la Rivanj vine în 35 de minute te vei simti ca si cum ai fi călătorit prin timp și ajung într-o altă dimensiune în cazul în care nu va chiar și unul ajunge pentru portofel si uita-te la ceas, pentru că în timp Oliversumu acolo. În ceea ce privește Oliversumu natura și resursele sale limitate, care acționează în consecință.

  • Capacitate: 4 persoane
  • Suprafață: 45 m2
  • Grădină: 2700 m2
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare este obligat să plătească 30% în avans. Taxa pentru curățenie este de 25 €. Nu percepem suplimentar pentru animalele de companie, dar ne referim la comportamentul responsabil al proprietarului său. Pe Rivanj din Zadar se execută zilnic programul catamaran (la ora 15:00 sau 16:30, duminică dimineața la 8:15), iar feribotul în fiecare zi, cu excepția zilele de sâmbătă și duminică, la ora 11:00 sau 12:00. Înapoi în Zadar feribot seara, o linie de catamaran dimineața devreme și duminică seara.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oliversum ne dă ulei de măsline, plante mediteraneene picante și legume cultivate ecologic, care sunt libere să utilizeze cu o taxă minimă. Pe insula este posibil să se cumpere pește proaspăt de la pescarii locali sau de a aranja cină pește sau chiar pizza de casa. Dacă preferați o vacanță mai activă și doresc să descopere frumusețea Zadar arhipelag sau lumea subacvatică, avem posibilitatea de a inchiria un salupe atractiv (necesită licență barca). Fiind pe insulă există un bar magazin, restaurant sau cafea, barca permite excursii de o zi, de aprovizionare cu alimente sau divertisment pur (înotători tub de remorcare). În cazul în care sosesc cu avionul, putem oferi un transfer de la aeroport cu mașina și cu barca la insula, totul este negociabil.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
poprad, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Oliversum, Iulie 2019
Rai, în Paradisul Olivei

Informații practice: Întreaga casă era foarte foarte curată. Proprietarii casei sunt oameni foarte buni, de ajutor, care vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie. În casă există tot ceea ce aveți nevoie. Bucătăria este plină cu tot ce aveți nevoie: producătorul de panificație, mixerul, carnea de cuțit, frigiderul cu congelator, ceainicul electric, aragazul, cuptorul. Bucătăria este nouă și atât de frumoasă și practică. Camera de zi cu televizor, DVD player, turn hifi, ventilator, chitara - tot ce poti folosi si bucura. Paturile au o saltea de înaltă calitate, bună dacă aveți probleme cu spatele. Grădina este atât de frumoasă, cu multe levanduri, fluturi, flori, măslini, ierburi pe care le puteți folosi pentru gătit. Vă oferă maximă privare. Am avut o mașină cu noi în grădină, există un drum și un loc pentru asta. Semnalul telefonic și de internet este de o calitate excelentă. Există o mică clădire mică - numită "Konoba", există o grătar fantastic pe care îl puteți folosi. Pe terasă există două zone de relaxare - una este minciuna, a doua zonă de ședere, în realitate toate saloanele pe care le petrecem - în aceste zone de relaxare Informații emoționale: Acest Oliversum este un cer al păcii. Intimitatea pe care o oferă, este de o calitate atât de înaltă. În noaptea nu există smog ușor. Locul este atât de liniștit, ideal pentru a vă relaxa din oameni și din societate. Dacă aveți nevoie de o societate sau de hrană pentru a cumpăra, există posibilitatea de a folosi zilnic bărci - jadrolinia, pentru a merge la Zadar. Proprietarii sunt atât de amabili, drăguți, oameni cu inima deschisă, vă ajută dacă aveți nevoie, sunt interesați dacă totul este bine. Nu vedem negativul, în acel loc frumos.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Karlovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Oliversum, Septembrie 2018
Meraklijanje

Îmi place să-mi spun că sunt profesionist "Meraklije" , pentru că atunci când aleg locația pentru mare, aleg primul rând la mare și, pe scurt, insulele și pacea pe care le oferă. Rivanj, iar poziția lui Oliversa este cea mai bună până acum, nu am văzut niciodată o astfel de pace. Când stai pe terasa lui Olivers, în aceiași secundă oprești restul galaxiei :) Proprietarii sunt oameni minunați și, după ce am decis să iubim aceleași lucruri similare, am petrecut ceva timp împreună în conversații plăcute despre muzică, benzi desenate, filme ... și toate acestea cu o bere bună și absorbția atmosferei insulei. Am petrecut câteva zile la Oliversum în septembrie, așteptând doar prima toamnă și a fost minunat. Vreau să revin aici din nou și din nou și din nou ...

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Rijeka, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Oliversum, August 2017
O bucată de paradis privat

Vă puteți imagina timpul prezent euforic există un loc să se odihnească sufletul și corpul, reîncărca bateriile ..., în cazul în care ai casa decorat cu dragoste în umbra copacilor vechi de măsline, frumoasa mare limpede ca cristalul, cerul plin de stele doar pentru tine ... un loc unde numai sunetul mării și greierii tulbură liniștea .... un loc unde nu contează ora sau ora ... Într-adevăr, există o astfel de loc ... Atât de mult mulțumim gazde minunate care sunt cu o mulțime de dragoste și efort edita această piesă pentru paradisul său privat, și a decis să-l împărtășească cu noi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Forza Fiume!

Vă mulțumim Universul, care a trimis vibrațiile noastre pe oameni ca toți dintre voi care au permis realizarea viziunii noastre de evacuare și să se întoarcă la el însuși, chiar și în fracțiunea unei această călătorie pământească. Ne bucurăm că ați fost vizitatorii noștri și îngrijit toate cu atenție egală cu ceea ce ne interesează. Vă mulțumim!

Afișați toate recenziile
Tajana Radulić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,