Apartamente DrobinaKrk Baška - Insule croate

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele sunt dotate modern, la numai 5 minute pe jos (300m) de cele mai frumoase plaje din insula Krk și centrul orașului Baska. WiFi gratuit, parcare gratuită, utilizarea gratuită a grătarului și curte spațioasă - ideală pentru familii și socializare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa ecologică este de 0, 30 € / persoană / zi. Taxa de înscriere este de 2, 50 € pe persoană / o dată. Păstrați până la 6 nopți în perioada 1. 7. -25. 8. încărcat cu 30% mai mult. Check-in de la ora 14:00, check-out până la ora 10:00. Pat suplimentar se percepe 10 € pe zi. Utilizarea aparatelor de aer condiționat este de 15% pentru rata zilnică de închiriere. Pentru a confirma rezervarea, trebuie să plătiți o plată în avans de 20% din prețul total, restul sumei va fi plătit la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 19 km
  • Staţie de autobuz: 30 m
  • Gară: 60 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 300 m
  • Casino: 400 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Baska este un loc ideal pentru vacanțe active (trekking, ciclism, drumeții, windsurfing), iar gazda dvs. vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de timpul petrecut în Baska. Băutura de bun venit este inclusă în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Drobina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zrenjanin, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Septembrie 2023
Cazare la cazare septembrie 2023

Cazare pentru fiecare recomandare și laudă. Ingrijit, curat cu toate lucrurile necesare pentru un sejur placut. Împrejurime liniștită, aproape de plajă, loc de parcare securizat. Gazdele, doamna Mirjana și domnul Darko, sunt extrem de ospitalieri și profesioniști. Pe scurt, o vacanta placuta de vara plina de amintiri frumoase!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Pentru doamna Marina si sotul ei

Dragă Marina, îți mulțumesc pentru cuvintele tale frumoase. Sunteți oameni atât de drăguți încât ușa noastră vă este mereu deschisă! Vă dorim toate cele bune!

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Septembrie 2023
Cazare excelenta!

Apartament foarte curat si bine amenajat cu toate lucrurile necesare. Apartamentul se afla intr-o locatie perfecta unde tot ce ai nevoie este in apropiere, iar proprietarii apartamentului fac cazarea mai frumoasa cu grija si nivelul de ospitalitate!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Tineri minunați

Multumesc pentru comentariul tau frumos. Sunteți un cuplu tânăr frumos și rar îngrijit! Vă mulțumim că sunteți oaspeții noștri! 🫂👩‍❤️‍👨

Marki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2020
Loc fantastic, aproape de plajă și de centrul orașului.

Apartamentele Mirjany și Darko sunt la fel ca în descriere. Sunt bine echipate cu tot ce aveți nevoie. Apartamentele sunt curate, prosoapele și cearșafurile sunt schimbate frecvent. Există parcare pentru mai multe mașini și WiFi funcționează corect. Cartierul este liniștit. Cea mai apropiată plajă este la câteva minute de mers pe jos. De asemenea, este foarte aproape de centrul orașului, plin de magazine și restaurante. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al acestui loc sunt proprietarii săi Mirjana și Darko. Sunt oameni foarte drăguți și prietenoși. De asemenea, sunt foarte utile. De multe ori am avut chef să ne vizităm familia. De multe ori am fost invitați de ei la o masă comună sau să vorbim la o bere sau un vin. Ne-am simțit foarte confortabil acolo. A fost păcat să plec. Salutări Mirianei și Darko!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Darko Drobina Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză, Slovenă, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Gazdă de încredere, flexibilă. Cu un acord în timp util - este posibilă includerea altor servicii.

Apartamente Drobina listare a fost vizualizat de 59627 ori de la 09.06.2018.