Apartamente AnkoraBrist - Regiunea de Split

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brist și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Aceste apartamente de vacanță bine amenajate și simplu mobilate sunt situate într-o casă de familie din Brist, un loc din Riviera Makarska. Sunt ideale pentru o familie mai mare sau mai mică, deoarece primul etaj are două dormitoare, două dormitoare și două dormitoare, în timp ce un pasaj și o terasă spațioasă din fiecare apartament creează confidențialitate și o priveliște frumoasă asupra mării și insulelor. La parterul curții mari sunt două apartamente mai mici A3, fiecare cu o cameră și baie, bucătărie separată, dar conectate la o loggie deschisă. Toate cele 4 apartamente au intrare separată și acces wireless la internet (WIFI), precum și parcare gratuită în apropiere. De-a lungul coastei, există o promenadă nou construită, lungă de 5 km, ideală pentru plimbări de seară și relaxare, dar și pentru turiștii care preferă o vacanță mai activă, cu alergare, rulare și mers cu bicicleta. Dacă sunteți în căutarea unei oaze de pace și relaxare, cu o atmosferă casnică cu familia, Brist este locul perfect, iar casa noastră este situată în centrul orașului, nu departe de mare, magazine și restaurante.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de cazare este inclusă în preț. Costurile de apă și energie electrică, precum și internet wireless și spații de parcare sunt incluse în preț. Avansul este de 20% din prețul total al pachetului. Restul până la prețul complet al aranjamentului va fi plătit la sosire. Plata în avans se face prin depunerea de bani în contul nostru bancar. Check in: 14 ore, check out: 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 60 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În plus față de băuturile de casă, gazdele prietenoase vor fi fericiți să vă informeze despre obiectivele naturale și culturale și familiarizate cu obiceiurile și atracțiile din zonă. :) Vă vom ajuta cu plăcere să vă transportați bagajele! :) Vizitați Parcul Natural Biokovo, șapte lacuri Baćina unde vă puteți bucura de înot sau bărci cu vele, gura râului Neretva, unde kitesurfingul și plajele lungi cu nisip sunt populare, mergând la renumitul altar marian Medjugorje (55 km), experimentați rafting pe râul Cetina și bucurarea de frumusețea mării noastre și de plaja cu pietricele frumoase vă vor face șederea de neuitat. . Vino să te vezi! Vom fi cu bucurie gazdele voastre!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ankora
Anamarija Visković Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovaca, Poloneză,
Apartamente Ankora listare a fost vizualizat de 7126 ori de la 06.03.2020.