Apartamente Hajdić Cavtat - Dubrovnik

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Cavtat și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Locație excelentă. Ne sunt situate într-o zonă liniștită din Cavtat și în același timp lansarea unui brand aproape de oraș și de plajă, cu doar 5 minute de mers de-a lungul mării acolo vă aflați deja în centrul orașului. Apartamentele sunt la primul etaj, iar proprietarul locuieste cu familia sa pe teren. Un mod excepțional favorabil plasăm mai ales în cazul în care sosiți cu mașina și au până parcare privată de lângă drum. pentru 2-3 masini. Apartamentele sunt dotate cu tot ce ai nevoie în vacanță, nimic de lux și, prin urmare, prețul moderat. Este deosebit de frumos să stea pe terasă și bucurați-vă de frumoasa vedere la mare și orașul vechi din Dubrovnik, în depărtare. În spatele casei este o camera BBQ (gratar), cu o terasă unde vă puteți relaxa în pace și să se bucure dvs. gratar, fie de pește sau carne. În prosor grădină lămâi, portocale, smochine și frunze de dafin. Administrarea se face, de preferință, la grupul de cazare pentru 10 persoane, cum ar fi 2-3 familii sau grupuri de prieteni. Pentru orice întrebări suplimentare va stam la dispozitie. conexiune la internet Wi-Fi este inclus în conținutul

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a face o rezervare trebuie să plătească un depozit de 50 de euro, iar restul să fie plătit în momentul sosirii. De obicei, timpul de sosire la ora 00-amiază, și merge, dar totul depinde de acord și este mereu în căutarea pentru a satisface fiecare oaspete cât mai mult posibil.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 3 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 300 m
  • Casino: 20 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
băutură de bun venit este inclus în preț. Vă vom ajuta cu toate informațiile cu privire la posibilele dvs. excursii pe care doriți să meargă și alte informații utile.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Hajdić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
kraków, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente Hajdić , August 2017
Jola

În orașul frumos și fermecător Cavtat am petrecut ultimul nostru concediu cu ani în urmă. Am decis să rămânem în acest apartament și sa dovedit a fi o idee grozavă. Localizarea este foarte bună. Ne-a luat doar 5 minute pentru a ajunge la plajă și 15 minute spre centrul orașului. În fiecare cameră exista aer condiționat, fără costuri suplimentare, ceea ce este cu adevărat important în climatul cald. De asemenea, a fost o terasă mare cu vedere asupra orașului Dubrovnik. De asemenea, vreau să menționez câteva cuvinte despre o persoană atât de mare ca proprietar al acestui apartament. Foarte util și vorbesc persoană. Nu au existat probleme cu comunicarea. Când aveam nevoie de ceva, era chiar jos, gata să ne ajute. Sincer dorim să recomandăm locului și proprietarului însuși tuturor turiștilor care vizitează Cavtat.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragi Jola!

Sunt foarte gratefull pe comentariile pozitive menționate aici pe Apartmanija site.Looking cu nerăbdare să te văd din nou aici, o dată vă decideți să faceți so.It mă face foarte fericit să văd că ai avut o mare de timp aici, cu noi în casa noastră. vă mulțumim pentru alegerea Hajdić apartament ca cazare. toate cele bune tuturor grupului dvs. margine

Bolesław, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Hajdić , August 2016
Apartament recomandabil

Apartamentul îndeplinit toate așteptările mele. Ivica - gazda ne-a primit foarte frumos. Descrierea apartamentului de pe site-ul este în concordanță cu realitatea. Apartamentul este curat și curat. Ivica a fost dornic să ajute în caz de probleme. De pe terasa apartamentului există o vedere magnifică și puteți vedea Dubrovnik prin golf. Există mai multe plimbări în Cavtat și există multe locuri interesante de vizitat în regiune. În Cavtat există un centru de scufundări, astfel încât să puteți petrece în mod activ timp, de asemenea, sub apă.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragă Anna!

Dragă Anna! Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Este foarte satisfacatoare pentru mine să aud că v-ați bucurat de timp de vacanță here.You și prietenii tăi au fost exact oaspeții pentru care am publicitate de cazare pe acest site.Very simplu, people.A naturale și amabile Sperăm să puteți reccommend cazare noastră pentru prietenii și colegul dvs. o dată atunci când decid să vină și Cavtat. Doar pentru a corecta un detaliu mai jos. Ai fost aici în august 2016 și nu în ianuarie 1970 (care a fost, probabil, o greșeală în timpul și ar putea fi poși scrie confuz pentru cei care vor citi acest comentariu).

Ivica Hajdić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Aceasta este o imagine de zile mai tineri. când am fost navighează la bordul navelor de pasageri, nave de croazieră, în întreaga lume, acum sunt un pic mai în vârstă. Cea mai mare parte viața de lucru am petrecut de lucru pe navele de croazieră ca un chelner și, prin urmare, sa întâlnit întreaga lume. Pentru această zi, lucrez în industria ospitalității, în hotel. Deci, întotdeauna în jurul valorii de oaspeți, atât înainte, cât și acum. Îmi place să lucrez în turism.

Apartamente Hajdić listare a fost vizualizat de 27074 ori de la 26.03.2015.