Dubrovnik, bijuteria  de la Marea Adriatică. Dubrovnik este un oraş medieval, înconjurat de o atmosfera liniştitoare şi un climat mediteranean bland, şi este destinatia nenumaratelor monumente culturale şi istorice, muzee şi galerii. Toate acestea au făcut ca oraşul Dubrovnik sa fie consideratl un loc pitoresc, oferind o gamă largă de evenimente şi lucruri interesante de făcut, dar, de asemeni, locul perfect de odihna intr-o atmosferă liniştită, cu insulele din jur şi peisajul uimitor de coastă.
Dubrovnik a fost întotdeauna cunoscut pentru oferta excelenta de cazare. Un număr mare de hoteluri si apartamente cu facilităţi excelente ii asigura orasului Dubrovnik titlul de cea mai luxoasa destinaţie turistică din Croaţia.
Deşi cele mai multe locatii de cazare din Dubrovnik sunt orientate spre turismul de lux, nu este dificil de a găsi moteluri de tip B & Bs, apartamente si camere de catering pentru turisti cu mijloace financiare mai modeste. Categoria de cazare în Dubrovnik este indicata de numărul de stele, cu preţurile de cazare şi serviciile oferite  în funcţie de categoria locatiei. În afară de orasul Dubrovnik, cu centrul sau istoric , regiunea include, de asemenea oraşele vecine  Cavtat şi Metković, insulele Korčula şi Lastovo, şi o serie întreagă de alte locuri minunate.
Portalul ApartamenteCroatia.com oferă un serviciu gratuit de cautare a cazarii în Split , vă da toate informaţiile de care aveţi nevoie şi va pune în contact direct cu proprietarii prin telefon sau prin intermediul formularului de sub fiecare oferta de cazare.
Bine aţi venit la Dubrovnik, "Orasul Muzeu"!