Apartamente AnitaOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Orebić este un loc liniștit ideal pentru o vacanță completă, cu un peisaj frumos și o mare frumoasă și limpede. Plaja principală din Trsenica este la doar 200 m de unitate. In apropiere de 50 m se afla un supermarket, brutarie, cafenea, stand de fructe si legume, restaurant, teren de fotbal, chiosc de ziare. . Fiecare apartament are o terasă privată. Facilitatea are o parcare privată la umbră și un șemineu la dispoziția oaspeților pe tot parcursul șederii. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, WI-FI (internet). Vă dorim o ședere plăcută!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de turism este inclusa in pret. Pentru rezervarea unui apartament este necesara plata unui avans de 20% din pretul total al sejurului. Aerul conditionat nu se taxeaza, este inclus in pret Restul platii se face la sosirea in apartament. Ora ideala de sosire in apartament este dupa ora 14, iar plecarea inainte de ora 10, bineinteles putem face alte aranjamente daca putem prelungi ora de sedere in apartament, precum si intrarea anticipata in apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Avand in vedere situatia cu COVID-19, in masura in care anularea rezervarii este legata de aceasta, returnam intregul avans.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Anita
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kędzierzyn-Koźle, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Septembrie 2023
Sărbători

Il recomand cu caldura, apartamentul este curat si ingrijit, locatie excelenta, aproape de magazine, un restaurant si la 3 minute de mare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Zagreb , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3, Iulie 2023
Recomandare

Pentru fiecare recomandare. Apartamentul are tot ce ai nevoie, curat si ordonat. Gazdele sunt extrem de primitoare si amabile.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Tuzla, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
Toate recomandările

Cazarea este foarte buna, totul este ingrijit si curat. Apartamentul are tot ce ai nevoie pentru un sejur. Gazde prietenoase. Apartamentul arata mult mai bine personal decat in poze. In fata apartamentului se afla o terasa imensa potrivita pentru copiii mai mici dar si pentru stat, deoarece este la umbra toata ziua. Il recomand familiilor cu copii mici, dar si tuturor celor care doresc sa-si petreaca vacanta intr-o cazare excelenta.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Anita Župan Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Anita listare a fost vizualizat de 87790 ori de la 20.02.2015.