Apartament Vila AdriaDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 4.952 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drage și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Villa Adria este situat într-un oraș mic Dalmației de Drage, între Sibenik și Zadar! Ne sunt situate în apropiere de plajele frumoase naturale și cu pietriș, în cazul în care, în umbra de pini, mare, plante narcotice esențiale pot experimenta una dintre cele mai frumoase apus de soare! Cu o frumusețe de nedescris a naturii, Drage au oferind restaurante excelente și mâncăruri foarte gustoase! Villa Adria este compus din 5 camere bine echipate și o sală de mese. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, TV prin satelit, stereo CD, frigidere și băi desigur private cu dușuri. Într-o sală de mese mare și spațioasă, cu bucătărie, există o mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, ceainic, filtru de cafea, frigider, prăjitor de pâine, tacâmuri și de gătit, și, desigur, o vedere frumoasă la mare și insule! Casa are o grădină împrejmuită cu piscina (piscina va fi în funcțiune până la sfârșitul lunii mai, 2017! Apoi adaugam noi poze), o fântână și o terasă cu umbrele de soare. Villa Adria dispune de 6 locuri de parcare! Intre lotul de parcare, iar casa este o masă de tenis de masă pentru oaspeții noștri!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face exclusiv în numerar, în prima zi de sosire. Avansul ne ia 25% din prețul total. După plata avansului, fiecare oaspete va fi prin e-mail pentru a obține o confirmare de rezervare pentru datele și confirmarea depozitului plătit solicitate. Sosirea este posibilă de la 14h la 22h și plecarea în mod exclusiv de 07 și nu mai târziu de 10 am. La gazda sosire percepe un depozit de 200 € (numai în cazul grupului de sosiri). Fiecare oaspete este obligat să prezinte documente de identificare în scopul aplicațiilor on-line, care va vor fi apoi returnate? Ar trebui să existe nici un prejudiciu cauzat de client, fiecare este obligat să afișeze și să facă restituire (desigur, în cazul în care prejudiciul este mai puțin, vom accepta compensații în calitate de localnici). Înainte de fiecare plecare, după terminarea camerei, se face chek si cazare.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 30 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 3 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus față de unitatea de cazare de închiriere în casa noastră, vă oferim o băutură de bun venit, și, desigur, ajutor în organizarea de excursii cu barca sau charter. În plus față de cazare, oferim, de asemenea, serviciu de spălătorie (5 € per spălare), capacitatea de a pregăti feluri de mâncare locale, la preturi promotionale, o oferta mare de diferite licoare locale și gem, desigur, de la producție noastre bio proprii, precum și sub formă de ulei de măsline, vin alb și roșu, coniac și altele asemenea. . Și, desigur, organizarea de ziua de naștere și de cumpărare tort, dacă se dorește. De asemenea, oferim asistenta in inchirierea de biciclete pentru a merge de-a lungul lacului Vrana situat la 500 de metri de casa noastră. Cu școala de scufundări noi oferim ajutor cu organizarea unei școli de echitatie! Pentru toate celelalte evenimente din sat din apropiere și zona înconjurătoare, oaspeții vor fi informați în timp util!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Vila Adria
Andreja Bunja Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeti! Rado la dispoziția dumneavoastră în ceea ce privește diferitele excursii, sfaturi cu privire la restaurante bune, atractii vizita din zona noastră, scufundări, călărie, etc! Eu vorbesc germană și engleză și cred că nu vor exista probleme în înțelegerea! Abia aștept să te văd! Vreau vacanță plăcută și de neuitat! LP Confuz

Apartament Vila Adria listare a fost vizualizat de 4937 ori de la 03.02.2017.