Zadar, patru parcuri naţionale şi trei sute de insule! Mare de cristal clar, centrul istoric al oraşului  Zadar, numeroase golfuri şi plaje ascunse, camere de cazare moderne, apartamente, hoteluri şi vile, precum şi porturile de agrement centrele nautice bine echipate, reprezinta doar o parte din oferta turistică vastă a regiunii Zadar.
Regiunea Zadar ofera, printre altele, nenumărate sit-uri de interes istoric, cu secole de tradiţie, evenimente culturale sau de divertisment, şi are o ofertă bogată în ceea ce priveşte activităţile turistice şi viaţa de noapte. Oferta de cazare in Zadar şi în altă zona a  regiunii este  bogata şi variata, şi există ceva de oferit oricarui tip de turist. Facilităţile de cazare variază de la apartamente de lux, vile si hoteluri de cea mai inalta categorie, la moteluri de tip B & B si bungalouri private.
Categoria de cazare este indicată de numărul de stele, cu preţurile de cazare şi serviciile adiacente în funcţie de categorie.
Proprietarii particulari care ofera cazare în regiunea Zadar acorda o atenţie deosebită oaspetilor. Cazare intr-un apartament privat sau o camera este o combinatie ideala de servicii de înaltă calitate de la un hotel şi intimitatea apartamentului propriu. Gazdele trateaza oaspeţii lor cu o notă personală, în timp ce specialităţile din bucătăria mediteraneană, ca o parte importantă a cazarii private, garanteaza calitatea serviciului. Este recomandat să se rezerve direct prin apelarea numărului de telefon listat.
Portalul ApartamenteCroatia.com oferă un serviciu gratuit de cautare a cazarii în Zadar , vă da toate informaţiile de care aveţi nevoie şi va pune în contact direct cu proprietarii prin telefon sau prin intermediul formularului de sub fiecare oferta de cazare.

Bine aţi venit la Zadar! Sperăm că vă veţi simţi ca acasă.