Casa de vacanta EvalaDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 3.679 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă nouă din piatră, cu o curte într-un golf liniștit. Echipat pentru un sejur plăcut și o vacanță de familie cu copii și animale de companie. Are două dormitoare, living, bucătărie cu zonă de luat masa, baie și o terasă mare acoperită cu bucătărie în aer liber. Fiecare cameră are un pat dublu de 200x160 cm. Livingul are un pat de colț de dimensiuni 200x150 cm. În fața casei este o plajă și un loc de acostare pentru bărci mai mici. Jucăriile au fost pregătite pentru copii. Sosirea în casă se face pe drumul Macadam More, Parcul Natural Lacul Vrana și Parcul Național Kornati, oferă posibilitatea de navigație, surfing, excursii și ciclism. Un loc ideal pentru toți iubitorii de natură, liniște, libertate și tot ce ține de mare care doresc să petreacă o vacanță de calitate și interesantă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la sosirea oaspeților, iar 30% din plata în avans a rezervării este plătită în cont pentru siguranța dumneavoastră și a noastră. În caz de anulare, rambursarea este rambursată dacă rezervarea este anulată cu două luni înainte de data rezervată. Sosirea este de la ora 14 și plecarea până la ora 10 dimineața. Taxa turistică este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
 • Mare: 10 m
 • Plajă: 10 m
 • Centru: 5 km
 • Alimentara: 2 km
 • Restaurant: 500 m
 • Doctor: 6 km
 • Farmacie: 3 km
 • Banca: 6 km
 • Oficiu poştal: 3 km
 • Staţie de gaz: 6 km
 • Staţie de autobuz: 1.7 km
 • Aeroport: 40 km
 • Activităţi sportive: 10 km
 • Disco club: 3 km
 • Casino: 10 km
 • Parcul Național: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Evala
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Hrvace, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Aprilie 2021
Locul unde mergi!

Am rămas aici deja de câteva ori. Minunată casă de piatră confortabilă și confortabilă, în golf liniștit, înconjurată complet de natură. Casa este dotată cu grătar, terasă minunată și grădină frumoasă, toate fiind poziționate la câțiva metri de mare. Locul ideal pentru toți cei care doresc să petreacă zile liniștite, înconjurați de adriatic autentic, ca pe vremuri, cu peisajele, mirosurile și aromele sale uimitoare. Am petrecut aici cu câinele nostru, care, de asemenea, s-a bucurat de sejur la fel de mult toată libertatea pe care o avea.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Evala

Dragi Ante și Marry, vă mulțumesc pentru vizită și companie plăcută. Esti intotdeauna binevenit. Aștept să te văd din nou. Cele mai bune regade.

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2020
Tot ce ai nevoie

Casă de piatră frumoasă, liniștită și confortabilă, care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță minunată cu familia și prietenii. Dacă doriți o vacanță fără vecini zgomotoși, mergeți la Evala. O mulțime de insule mici și golfuri frumoase sunt la doar câteva minute distanță, cum ar fi lacul Vrana, unde am mers pentru o plimbare cu bicicleta. Dar majoritatea zilelor am stat acasă la grătar și relaxare pe terasa cu vedere la mare și măslini drăguți. Multe mulțumiri doamnei Marija pentru că a fost o gazdă excelentă pentru familia noastră. Ne vedem data viitoare ... Familia Ekart

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Ivana & familie

Îți mulțumesc pentru cuvintele amabile. Oaspeții mulțumiți sunt cel mai bun mod de a vedea că facem o treabă bună! Aștept cu nerăbdare să vă revedem pe dumneavoastră și familia!

Branimir Ćaćić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit în casa lui Eval !.