Casa de vacanta GogoDrašnice - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.970 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drašnice și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate în Gogo Drašnice pe plajă. Ideal pentru 6-8 persoane, pentru că atunci au toată casa la dispoziție. Acestea sunt 2 apartamente studio care împărtășesc o terasă comună de 30 de metri pătrați. Deși la sfârșitul satului, toate în apropiere. Cel mai apropiat restaurant este de 20 de metri distanță și un supermarket și post office 300m sau 2 minute. Gogo Apartamentele au parcare privată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Moment ideal sosire de la 13 la 18 ore. Ora de plecare este de la 10am. Este necesară plata la sosire și să facă depozit rezervare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Oficiu poştal: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În Drasnice puteți găsi multe posibilități de divertisment, bărci de închiriere, sporturi nautice și alte tipuri de conținut de divertisment, precum și excursii organizate la diferite destinații. Toți oaspeții bun venit băutură și, dacă doriți să stați peste pește la grătar, inclus in pret.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Gogo
Gordan Glučina Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Născut 27. 11. 1970 in Makrskoj. De profesie muncitor turist, iar mai târziu a studiat pentru tehnicieni arheologice. Hobby-uri bijuteriile mele si pescuit. Vorbesc rău germana si talianski.

Casa de vacanta Gogo listare a fost vizualizat de 17262 ori de la 18.07.2015.