Apartamente NadaHvar Ivan Dolac - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa are 5 apartamente foarte spațiale, terase mari cu vedere directă la mare, doar 10m distanță. Ivan Dolac este un sat pe pantele de sud a insulei. Este interesant, din cauza plajele sale, în special pentru toți cei care doresc o vacanță liniștită, departe de aglomeratia urbana. Datorită cel mai mare număr de zile insorite din Croația și pantele abrupte ale podgoriilor South Side a insulei în acest domeniu este derivat din struguri care fac cele mai bune vinuri de calitate. În plus față de vinuri bune, Ivan Dolac iese în evidență cu mediul său, plin de ierburi aromatice (rozmarin, lavanda), și alte flora climat mediteranean. Cu restul insulei este conectat printr-un tunel (primele 5 km) și la izolarea parțială și cel mai mare număr de ore însorite în Croația în acest domeniu a dezvoltat un microclimat special. Deschiderea la mare, orientarea spre soare, și cazare confortabilă și gazdele prietenos va face vacanta rămâne în cele mai bune amintiri. O invitație specială pentru a ne vizita amatori - din cauza naturii excepționale și experiența unică de drumeții, ciclism și așa mai departe Welcome !!.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 10 km
  • Staţie de gaz: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus față de cazare - oferim posibilitatea de a organiza mese festive / prânzuri cu un meniu dalmată și produse exclusiv locale (ulei de măsline, vin, sherry, ierburi, legume, etc.).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nada
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
AJDOVČINA, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2010
Totul a fost fantastic!

Totul a fost fantastic și cu adevărat frumos. Am fost foarte mulțumiți de apartament, care este un mare și o terasă, de asemenea, mare. Toate gazdele sunt foarte prietenos si super, super. Bea cafeaua de dimineață și urmăriți mare, care e cel mai bun lucru, respira aer curat, cu parfum de pini Copiii :) au un spațiu de joacă și rulează pe terasa mare. Nu am cuvinte rele pentru toate acestea. Multumesc Sandra, mă bucur că te-am găsit pe Apartmanija!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Sandra Vrankovic Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză,