Apartamente KopajtićJadranovo - Kvarner

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Jadranovo și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Kopajtić Apartamentele sunt situate în micul oraș turistic Jadranovo. Ap. sunt recent decorate, dotate cu tot ce ai nevoie de oaspeți modernă de azi. Avem Ap. 1 la parter, Ap. 2 la primul etaj și un studio de Ap. 3 la parter. Ap. 1 și Ap. 2 au o mașină de spălat în baie. In exterior este un duș în aer liber cu apă caldă și rece, gratar, masa de gradina si banci. Fiecare apartament are parcare proprie. Aproape de casa este un mic supermarket, cafenele și restaurante. Mersul pe jos timp de aproximativ 10 minute prin pădure, scări venind la mare Havisce plajă. Plaja are o parte din beton, pietricele si golfuri mici, ideale pentru persoanele care nu au mulțimile de dragoste. Există, de asemenea, un mic restaurant care servește, băuturi, cafea și produse alimentare. Dacă doriți, puteți închiria umbrele și șezlonguri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
taxa de statiune, aer conditionat, parcare, Wi-Fi, toate incluse în preț. Pentru este necesar un depozit de rezervare, aproximativ 30% din costul total al apartamentului, restul la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Gară: 8 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 8 km
  • Activităţi sportive: 8 km
  • Disco club: 8 km
  • Casino: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
ALL INCLUSE: INTERNET, WI-FI, aer conditionat, taxa de statiune, incalzire, parcare. In plus va oferim un pat de copii, scaun înalt și umbrelă cărucior. Jadranovo este un oraș turistic mic, care are o mare curată, o mulțime de plaje, pace și frumusețea naturii. Ideal pentru persoanele care doresc să-și petreacă o vacanță fără mulțimile, înotul în apele limpezi, mersul pe jos trasee forestiere și bucurați-vă de natura frumoasă. Există mai frumoase trasee potrivite pentru drumeții și Bikers valuri de traseu care te duce de la mare în întreaga Riviera Crikvenica de la Marea Adriatică - Kačjak Dramalj-Crikvenica-Selce (un total de aproximativ 15 km). Dacă vă simțiți ca mulțimea la numai 8, 5 km este Krk, care aparține Jadranovo în cazul în care te poți distra până la ore noaptea târziu. .
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kopajtić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
bydgoszcz, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, August 2016
Zuzanna și Tomasz

Apartament curat, decorate cu bun gust. Gazda întreabă dacă este nevoie de ceva. În spatele magazinului poarta, cafenea, salon de înghețată și o brutărie, calm, climă, oraș fermecător. Trei plaje pentru a alege. Apartament dotat cu ceea ce ai nevoie. Noi bun venit fiica ei de 10 zile. Vă mulțumesc și toate cele bune.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2016
cazare excelente

apartament studio este mare! Era la fel ca și imaginile - îngrijite, curate, cu toate echipamentele necesare (bucatarie + baie în formă de prosoape suplimentare și geluri de duș) - este el însuși proprietarul, doamna Smiljanka Kopajtić femeie extrem de susreljiva și plăcută, care ne-a fost întotdeauna la dispoziția dumneavoastră. De la plajă vă recomandăm plaja orașului în centrul coastei Adriatice, la care este cel mai apropiat să vină cu mașina. Încă o dată, nimic, dar lauda de cazare și proprietari.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Smiljanka Kopajtić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Toți oaspeții din apartamentele Kopajtić binevenite. Apartamentele sunt mobilate, astfel încât oaspeții o cazare plăcută. Toate comentariile și complimente accepta cu bucurie și suntem gata pentru o varietate de concesii individuale la invitat a fost îndeplinită.

Apartamente Kopajtić listare a fost vizualizat de 33416 ori de la 18.04.2014.