Regiunea Kvarner are  aproape 160 de ani de turism. În plus, pe langa cazarea de calitate inalta, Kvarner vă oferă, de asemenea, o combinaţie de mare, insule şi munţi, care poate fi rar intalnita în lume. Este locul ideal pentru o vacanţă activă şi oferă numeroase oportunităţi: planorul din Učka, Anul Nou sub apa,concursuri de pescuit , curse internaţionale yachting, campionate de salt cu parasuta la Grobnik şi Lošinj,curse de motociclism internaţionale pe pista de curse Grobnik, vânătoare şi  pescuit în regiunea Čabar, acestea fiind doar cateva din activitatile desfasurate in zona.
Regiunea Kvarner este, de asemenea, mândra de oferta sa turistica pentru iubitorii de sporturi nautice. Există 19 porturi de agrement nautic, cu peste trei mii de locuri de cazare pe apa şi două  mii pe uscat. Pot fi inchiriate de asemeni bărci cu vele, bărci cu motor si iahturi. O vacanţă ideală în regiunea Kvarner garantează, de asemenea, numeroase evenimente culturale, ecologice, muzicale şi sportive care alcătuiesc oferta turistică a regiunii pe tot parcursul anului. Oferta de cazare in Kvarner este bogata şi variata, şi corespunde si celui mai pretentios vizitator.
Facilităţi de cazare variază de la vile mari, bine dotate cu piscine şi vedere la mare, la moteluri de tip B & B si camere cu cazare privată. Categoria de cazare este indicată de numărul de stele a fiecarei unitati de cazare, cu preţuri  şi alte servicii în funcţie de categorie. Este recomandat să se faca rezervarea direct prin apelarea numărului de telefon listat.
Direct-Croatia.com oferă o cazare gratuită în Kvarner constatare serviciu care vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie şi te pune în contact direct cu proprietarii prin telefon sau prin intermediul formularului de sub fiecare oferă cazare.
Portalul ApartamenteCroatia.com oferă un serviciu gratuit de cautare a cazarii în Kvarner , vă da toate informaţiile de care aveţi nevoie şi va pune în contact direct cu proprietarii prin telefon sau prin intermediul formularului de sub fiecare oferta de cazare.

Bine aţi venit in Kvarner!