Apartamente RudyJadranovo - Kvarner

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Jadranovo și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartamentele sunt complet noi, decorate modern. Două sunt la parter și două la primul etaj. Dormitoarele au paturi duble 160x200, living, bucătărie și sufragerie sunt într-o cameră. În sufragerie există canapele care se extind în pat. Bucătăria are tot ce ai nevoie pentru a stoca și servi mese și un cuptor cu microunde. În aplicație. există aer condiționat (poate fi utilizat gratuit și gratuit), TV prin cablu și internet wireless. În curte există un duș solar exterior cu apă caldă și rece, grătar și masă de grădină cu scaune. În apropierea casei există o piață, o cafenea și un restaurant. Plaja se află la 200-300 de metri de casă și se întinde peste golf, are o parte din beton și cea mai mare parte este cu pietricele. Mașina de spălat se află într-o spălătorie separată. Etajul 1 App 3 are un cuptor și o mașină de spălat vase.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
VERIFICAȚI ÎN DUPĂ 14:00 VERIFICAȚI Înainte de 22:00 Plata în avans de 30-50% la rezervare, restul la sosirea în apartament în numerar. Taxa de curățenie 20 € la prețul total
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 8 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 30 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 9 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
INCLUS ÎN PREȚ: WI-FI INTERNET, CONDIȚIONARE AER, TAXA RESTAURANT
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Rudy
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
MIHOVLJAN, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Rudy, Iulie 2016
Vă recomandăm

Cazare excelent, curat și ordonat. Proprietarii sunt în mod constant la dispoziția dumneavoastră. Pentru al doilea an consecutiv, suntem mulțumiți.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Duga Resa, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2015
Recomandare

Foarte confortabil, frumos și un apartament elegant. În imediata apropiere a magazinului și cafenele mici. Cea mai apropiată plajă este frumos decorate, singurul lucru care nu este foarte accesibil pentru sugari și copii mici. Alte plaje din oraș sunt excelente pentru acest lucru. Proprietarii sunt, de asemenea, foarte prietenos. Practic toată lauda și recomandările calde Apartments Rudy

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Cakovec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2015
Am recomandăm

Apartamentele sunt frumos mobilate, curate și dotate pentru o viață confortabilă, după cum se menționează în anunț. Aer condiționat, Wi-Fi și taxelor locale sunt incluse în preț. Proprietarii foarte prietenos și de ajutor. Pe scurt, pentru bani puțini, veți obține mai mult decât alte modele. Vă recomandăm insistent, în special pentru cei care caută un loc liniștit și confortabil pentru vacanta. Avem mai mult decât ne-am așteptat obiectiv. Multumesc.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Michel S. Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Michel și ar fi o mare onoare să vă am ca oaspeți în apartamentul meu. Aș fi fericit să răspund la orice întrebări suplimentare și voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a vă ajuta. Tot ce trebuie să faci este să mă contactezi, să te faci confortabil în apartamentul meu și să începi să explorezi.

Apartamente Rudy listare a fost vizualizat de 32325 ori de la 27.06.2014.