Apartament DalmacijaKanica (Rogoznica) - Regiunii Sibenik

Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kanica (Rogoznica) și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

În micul golf de Rogoznica sunt 2 apartamente noi, moderne. Ambele apartamente au aer condiționat, Wi-Fi, televizor LCD, o mașină de spălat vase și un balcon spațios, cu vedere la mare. La cerere, oaspeții, balcoane pot fi conectate la o terasă mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans de 50% la rezervare; plăti restul la sosirea în numerar; ora de sosire este ideală după 14 ore (eventual mai devreme de comun acord, în cazul în care apartamentul din ziua precedentă era liberă); du-te la 11 (posibila extensie, în funcție de sosirea următoarelor persoane).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Noi bun venit pachet (băuturi interne și produse alimentare), două biciclete pentru a utiliza în timpul șederii dumneavoastră, posibilitatea de a servi micul dejun (prin aranjament, nadoplaćuje fi), posibilitatea de apartamente de menaj zilnic (nadoplaćuje fie) și suntem la dispoziția oaspeților pentru eventualele întrebări legate de organizarea călătoriei și fig.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Dalmacija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Sisak, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Dalmacija, August 2017
Rating-ul excelent

Excelent apartament mobilat cu vedere la mare uimitoare. oameni deosebit de primitori. Recomandare oameni cărora le place locuri liniștite, fără o mulțime de mulțimi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ivana Čevra Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Dalmacija listare a fost vizualizat de 5464 ori de la 28.02.2016.