Sibenik, Inima de pe coasta Adriaticii. Cu un climat mediteranean temperat, marea limpede, cazare de bună calitate, numeroase insule, şi parcurile naţionale Krka si Kornati , toate acestea constituie mândria şi bucuria din oraşului şi a regiunii Sibenik . Numeroase insule şi pesaje nemaintalnite de coasta  au contribuit la dezvoltarea şi calitatea turismului nautic în regiunea Sibenik, care ar putea fi considerat unmotiv de invidie de multe oraşe mari croate.
Oferta  turistica a regiunii Sibenik nu ar fi completă fără numeroasele sale restaurante, festivaluri, evenimente culturale şi  fortul  vechi, construite între secolele XV şi XVIII-lea. Patrimoniului cultural şi istoric al regiunii este extreme de vast, cu centrul istoric al oraşului, monumente sacre şi fortificaţii (tvrđava svetog Mihovila (Fort de Sf. Mihail), zidurile orasului, turnuri si forturi, tvrđava svetog Nikole (Fort de Sf. Nicolae), tvrđava svetog Ivana (Fortul  Sf. Ioan), şi tvrđava Subićevac (Fortul Subićevac)). Arhipelagul Sibenik cuprinde 249 insule, insulite si recife, şi acoperă o suprafaţă totală de 157 km2. Şase dintre insule sunt resedinte permanente – 6600 dintre ele.
Oferta de cazare în Šibenik şi a regiunii este diversă, şi există ceva potrivit pentru fiecare vizitator. Aceasta variază de la un număr mic de hoteluri bine echipate, pana la apartamente si camere de cazare private. Categorie de cazare este indicată de numărul de stele, cu preţurile de cazare şi serviciile adiacente în funcţie de categorie.
Portalul ApartamenteCroatia.com oferă un serviciu gratuit de cautare a cazarii în Zadar , vă da toate informaţiile de care aveţi nevoie şi va pune în contact direct cu proprietarii prin telefon sau prin intermediul formularului de sub fiecare oferta de cazare.

Bine aţi venit la Sibenik!