Apartamente Villa KnezPrimošten - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Hotelul Prince este situat într-un golf natural Tepli Bok Primosten, un fost sat de pescuit, care a dezvoltat într-un paradis turistic. Facilitatea este situat lângă mare, cu o plajă și șezlonguri. mare limpede și plante frumoase mediteraneene împodobesc terasele de piatră. Climatul favorabil permite temperatura trebuie să fie potrivită pentru înot, chiar și în lunile de sezon timpurii / sfârșitul lunii mai, iunie, septembrie și octombrie. Înconjurat de frumusețe naturală în stil mediteranean, alei pietonale sub pini și apus de soare pitoresc, vă doresc să rămână mai mult decât planificat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 1.5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentele noastre au o vedere frumoasă la mare și insule. Ei au o terasă, living, dormitor, bucătărie complet utilată și baie cu duș sau cadă. Pentru oaspeții noștri este parcare disponibilă și Wi-Fi gratuit și TV prin satelit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Knez
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 11 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Donja Lomnica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Vacanta la Vila Knez

Apartamentele și gazdele sunt pur și simplu perfecte. Nu stiu sa laud cazarea, amabilitatea, privelistea, ospitalitatea. Pur si simplu perfect. Ne-am odihnit si ne-am uitat la peisajul superb, iar gazdele au devenit foarte dragute cu noi si cu siguranta vom reveni. Dotarea și curățenia apartamentului sunt excelente, iar cel mai bun dintre toate este apropierea de mare și priveliștea frumoasă. Cu siguranță recomandat chiar și în extrasezon. Odihnă pentru suflet.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Djakovo, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Vom reveni cu siguranță

Apartamentul, plaja, centrul Primošten, Ante și Višnja, totul este evaluat AAA. Întreaga familie și câinele nostru s-au bucurat. Nu avem timp pentru Croația noastră... Sunt sigur că ne vom revedea. Multumesc pentru tot.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Praha, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2022
Calm pentru odihnă

Un loc minunat pentru cei care caută liniște să se relaxeze și în același timp la câțiva pași de mare de centrul orașului, unde sunt magazine și restaurante. Marea literalmente peste drum. Puteți alege să vă apropiați de mare treptat și direct în adâncuri. Cazarea în sine este satisfăcătoare și aveți tot ce aveți nevoie, dar vreau să subliniez că este o frumoasă terasă mare cu șezlonguri, care oferă cea mai mare parte a zilei umbră și vederi la mare și la centrul orașului în fundal. Proprietarii sunt foarte drăguți și primitori, le mulțumim foarte mult. Ne vom întoarce aici în mod regulat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ante Knez Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Villa Knez listare a fost vizualizat de 124042 ori de la 07.11.2017.