Apartamente GrapePirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

O casă nou-nouță cu apartamente bine echipate chiar lângă centrul vechi al orașului, situată la capătul unei străzi liniștite. Cea mai apropiată plajă este la doar 2 minute de mers pe jos, iar centrul este la aproximativ 200 de metri. In casa sunt 3 apartamente, complet noi si utilate modern. Apartamentele au o terasă cu vedere la grădină și la mare. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, TV mare cu servicii de streaming (Netflix), mașină de spălat vase, aparat de cafea. Fiecare apartament are baie privată și WiFi gratuit, apartamentul mare are două băi. Casa are parcare proprie, care este gratuita pentru oaspeti. Apartamentele au o terasă cu vedere la grădină și la mare. De asemenea, oferim oaspeților noștri un grătar. Consultați recenziile noastre la: https://shorturl.at/ioIM7

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările sunt în mare parte de sâmbătă până sâmbătă, pentru 7, 14 sau 21 de zile (cu posibile excepții Pentru confirmarea rezervării, solicităm un avans de 20%).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 60 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții au la dispoziție un grătar comun cu gaz. De asemenea, este posibil să închirieze o ambarcațiune mică (5 m) pentru oaspeții cu licență nautică.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Grape
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2023
Wow!

Apartament frumos lângă plajă cu o priveliște minunată. A fost o plăcere să beau cafeaua pe acea terasă dimineața și să urmăresc bărcile. Mulțumim gazdelor care ne-au făcut posibil să avem o vacanță fără griji într-unul dintre cele mai bune apartamente în care ne-am cazat în acea parte a Adriaticii. Dacă aș putea da două cincisoare, aș da și una pentru curățenia apartamentului. Ne întoarcem cu siguranță!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2023
Recomandări calde

Apartament spațios, îngrijit și confortabil, cu o bucătărie extrem de bine utilată, două băi frumoase și o terasă imensă. Plaja este la 2 minute de mers pe jos, iar centrul orașului Pirovac este la 5 minute. Parcare securizata in curte, proprietarii sunt extrem de prietenosi, adaptabili si mereu la dispozitia dumneavoastra. Cu siguranță o valoare excelentă pentru bani!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Luka Podobnik
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Suntem noi în această afacere, dar scopul nostru este să oferim oaspeților o vacanță plăcută și de înaltă calitate. Simte-te liber să ne contactezi!

Apartamente Grape listare a fost vizualizat de 796 ori de la 15.06.2023.