Apartamente AntonioKožino - Regiunea Zadar

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kožino și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

O casa cu trei apartamente în apropierea 80m pini de la plajă. Apartamentele sunt situate la etajul al doilea și fiecare apartament are o terasă mare cu vedere la mare Ideal pentru un turism de relaxare familie, copii, cupluri roantične tineri și persoanele în vârstă. Magazine și restaurante sunt situate la 500m de casă. In apropiere, la o distanță de câțiva kilometri, există facilități sportive și de divertisment, plajă cu nisip și supermarket-uri. Toate apartamentele sunt complet echipate. Centrul orașului Zadar este la 8 km. Vă recomandăm vizitarea parcurilor naționale: Kornati, Plitvice, Krka și Paklenica Velebit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
taxa de statiune, aer conditionat, internet si curățare inclusă Pentru a confirma o rezervare este obligat să plătească un depozit de 30% din total. Restul se plătește în numerar, la sosire. Intrarea in apartament: dupa 14, 00h Ieșire din apartament: 10, 00h documente de călătorie valabile necesare pentru a fi prezentate imediat după sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Gară: 8 km
  • Aeroport: 18 km
  • Port: 6 km
  • Activităţi sportive: 4 km
  • Disco club: 4 km
  • Casino: 6 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare apartament are gratar electric, filtru de cafea, ceainic electric, prăjitor de pâine și păr. Oaspeții pot folosi aspiratorul, fier și masă de călcat, precum și fonduri pentru curățarea. Posibilitatea de transport contra cost.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Antonio
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 13 opinii
Graz , Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iulie 2021
Apartament uimitor cu vedere la mare

Apartament uimitor cu vedere la mare. Foarte inimă, prietenoasă și extrem de utilă, gazda Ante și mama sa minunată. Camera are tot ce ai nevoie; situat aproape de plajă, cu pini și multă umbră - nu este aglomerat. Cartierul era foarte liniștit. Minimarket 6 min .. pe jos.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
novo mesto, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iulie 2019
Apartament Antonio Kozino

Descrierea obiectului și detaliile, locația, imaginile, echipamentele sunt exact așa cum se spune în anunț. Facilitatea este foarte curată și bine întreținută. Gazda, domnul Ante este foarte util și dacă aveți nevoie de ceva întotdeauna gata de serviciu. Am fost pentru prima dată și foarte mulțumiți că în anul 2020 întreaga familie merge în trei termeni diferiți. Recomand tuturor celor care iubesc pacea, marea curată, apartamentul îngrijit și curat și o gazdă minunată.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Antonio, Iulie 2019
Cea mai frumoasă vacanță

Când cineva spune că a petrecut cea mai frumoasă vacanță undeva, atunci trebuie să gândești cu adevărat. Am plecat de mult timp pentru apartamente diferite, dar prima întâlnire cu domnul Ant ne-a făcut să ne simțim aici acasă. Asta a fost și a fost doar ceea ce a fost important pentru noi, să ne simțim bineveniți. Vedere spectaculoasă a mării, echipament superb al apartamentelor, curățenie, parcare, liniște și liniște ... în special cazare pentru fiecare laudă! Dl. Ante are mulți ani de experiență și sa gândit cu adevărat la orice lucru mic de care ar putea avea nevoie în timpul șederii sale în apartamentul său. Recomandare absolută pentru toată lumea! Mulți au scris deja o mulțime de laude, așa că voi termina o revizuire cu o propoziție. Kožino este o oază de pace pentru o adevărată vacanță a sufletelor și a corpurilor, iar domnul Ante este gazda dorită!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ante Dujić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Simplu, comunicativ, deschis

Apartamente Antonio listare a fost vizualizat de 44589 ori de la 12.01.2016.