Apartamente VlatkaLjubač - Regiunea Zadar

preț de la LEI 792 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Recent construit un apartament complet echipat, situat 60m de la mare. Aproape de apartament există o plajă de nisip, ideal pentru copii. Apartamentul are 2 dormitoare, bucatarie, baie, 2 terase (10m2 si 18m2). terasa mare cu vedere la mare. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, departe de drumul principal, și este ideal pentru vacanțe.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avans 20% la rezervare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 60 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Animale de companie negociabil. Ai putea aranja, de asemenea pentru a folosi mașina de spălat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vlatka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ożarów Mazowiecki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vlatka, August 2018
Apartamente Vlatka în satul Ljubać lângă Zadar

Apartamente noi, curate și foarte bine echipate. Hosts foarte frumos și ospitalier. Un loc minunat pentru oamenii care caută pace. Casa este situată pe margine, ceea ce face posibilă bucurarea de liniștea incredibilă. La golf, în linie dreaptă este de 50-60 de metri. Coborârea în apă este lungă și blândă, ceea ce permite copiilor să se joace în siguranță, chiar și la 50 de metri de țărm. Există o mulțime de atracții în zonă, deci dacă doriți să vă bucurați de o vacanță activă și mai târziu un pahar de vin de seară pe terasă cu vedere la apus, eu cu siguranță o recomand. Dacă este necesar, gazdele sunt bucuroși să vă ajute în rezervarea diferitelor atracții. PS Există smochine delicioase în grădină, dar nu știu dacă aș scrie despre asta pe forum. Pentru cei care vizitează acest loc după un sezon de vârf vor fi probabil și struguri

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Lüdinghausen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vlatka, Iulie 2018
Sărbători perfecte pentru familie

Am rămas cu Vlatka și Luka timp de o săptămână. Apartamentul este situat direct pe plajă. Decorul este modern și bine amenajat. Aer condiționat, mașină de spălat vase și două dormitoare. Totul este bine întreținut și curat. Proprietarii, Vlatka și Luka, oferă un serviciu excelent. Am fost bine aprovizionate de cei doi cu roșii și pepeni galbeni. Vederea de pe balcon este fantastic. Ocean View! Apa de pe plajă este curată. Pentru copii, apa este mare, deoarece locurile adânci încep doar de la 150 m. Locul este perfect pentru odihnă. Cu mașina, cel mai apropiat supermarket mare este ușor accesibil. Putem recomanda foarte mult apartamentul si va reveni anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Korb, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vlatka, Iunie 2017
Vacanță satisfacție interioară!

2 săptămâni în iunie / iulie 2017 Luka și Vlatka oaspeți. 2 apartamente frumoase, curate toate foarte bine păstrate în jurul casei. Am fost cu fiul nostru, nora și doi nepoți (2,5 și 4,5 ani) acolo ca un oaspete. Frumos, ușor înclinată plaja de nisip, pizzerie, restaurant tot acolo. În termen de 20 km de toate prezente. Zadar, Nin, etc la o scurtă distanță cu mașina. Am de-a lungul imediat bine cu Luka și Vlatka și trei copii. Sarbatoarea a fost o recuperare reală. Putem foarte recomanda ambele apartamente. Raportul preț-performanță a fost ideal.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vlatka Jordan Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la Apartments Jordan. Dacă doriți să petreceți o vacanță plăcută împreună cu copiii dvs., acesta este locul potrivit pentru dvs. Curtea mare și distanța de la drum vă permit să vă simțiți neliniștiți și vă oferă multă distracție de a juca.