Apartamente VraničićMarina - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Marina și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamente VRANIČIĆ situat într-o Poljica mic și pitoresc sat. Apartament D, și E sunt situate la etajul al doilea, cu vedere la mare plin, apartament C, la primul etaj. Apartamentele sunt situate la 100 de metri de plajă și la 200 de metri de bar de cafea, produse de panificație, la 500 de metri de restaurante, magazine, loc de joaca pentru copii. Acesta poate găzdui 4 persoane. Plaja este cu pietriș, și în special potrivite pentru copii mici. Pe plajă puteți închiria o barcă, jet ski și de a organiza pescuit sau pește picnicuri la cea mai apropiată insulă. Va oferim 3 apartamente complet echipate. Toți oaspeții noștri au acces la un duș în aer liber cu apă caldă, internet wireless gratuit, parcare gratuită, comună gratar in aer liber, în grădină, utilizați 4 biciclete ... Noi comunica cu oaspeții noștri în limba engleză, italiană, slovenă prin intermediul telefonului mobil, e-mail. Viețile familiale în aceeași clădire, suntem mereu la dispoziția oaspeților noștri. Casa se află la 2 km de portul de agrement în cazul în care există un oficiu poștal, medic, dentist, farmacie, centru comercial mare, de piață, piața de pește, restaurante ... 10 km de orașul Trogir, la 10 km de aeroport, la 35 km de orașul Split, Sibenik Stația de autobuz este la 50 de metri de casa.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans pentru tariful este de 100 de euro și a plătit în contul, iar restul contului se plătește la sosirea în numerar. Animalele de companie sunt permise și se plătesc 7 euro in plus / zi. ora de sosire Ideal de la ora 14:00 -22: 00 pm, și ora de plecare de la 7:00 h -10: 00 h. Va oferim, și este inclus în prețul: utilizarea de aer condiționat, lenjerie de pat, prosoape, curățenia finală, utilizarea mașinilor de spălat și Internet. Taxă este inclus în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 2 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vraničić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Częstochowa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vraničić, Iulie 2017
în regulă

Mi-ar recomanda pentru familiile cu copii grădină pur mare, fără costuri suplimentare. atmosferă de familie, proprietarii mari.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Banská Bystrica, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vraničić, Iulie 2017
de vacanță Super

excelente de cazare în împrejurimi frumoase. Proprietarii sunt foarte prietenos și de ajutor. Vă recomandăm tuturor.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Częstochowa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vraničić, Iulie 2017
Apartament Vranićić

El tocmai sa întors dintr-o familie cu frumoasa Croația. Recomand această proprietate. Apartament foarte curat, tot ceea ce ar trebui să fie în casă, nu a putut fi nimic coif, proprietarii de mare, foarte bun contact cu proprietarii, eu sunt sigur dacă va fi posibil să se întoarcă într-adevăr merită. Estimare la 5+ :) Salutari Greg Poland

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Miro Vraničić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Slovenă,
Apartamente Vraničić listare a fost vizualizat de 22050 ori de la 21.01.2017.