Apartamente Villa BukvićMedulin - Istria

Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartamente frumoase și frumos decorate în Pješčana Uvala, la numai 300m de mare. Centrul Pješčane Uvala este, de asemenea, la 300 de metri distanță unde se găsesc primele restaurante. Cu fiecare apartament există și un loc de parcare pe terenul nostru care este împrejmuit. Fotografii pentru apartamente StudioA1, Studio A2 și Studio A3 sunt identice, adică la fel, deoarece performanța apartamentului este efectuată fizic, astfel încât toate cele trei apartamente sunt complet identice și dotate în dimensiuni pătrat. Garsonierele A1 și A2 sunt situate în partea de grădină a casei, iar apartamentul Studio A3 este orientat spre stradă. Între terasă și stradă se întinde o parte frumoasă din grădină cu un gazon bogat, deci este suficient de separat de stradă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările sunt primite în scris la poșta electronică prin trimiterea unui mesaj de poștă electronică. Suma avansului este de 30% din valoarea totală a sejurului. Cel mai bun timp pentru a sosi este sâmbăta după ora 14 și timpul ideal de plecare este până la ora 9 dimineața. Pentru curățenia finală a apartamentului se percepe taxă pentru Studio Apartments 25 €, iar pentru Apartament A1 35 €. Pentru fiecare rezervare vom lua pentru toate apartamentele un depozit de 150 €, pe care îl întoarcem la oaspete la plecare!
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 300 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 400 m
 • Restaurant: 300 m
 • Doctor: 3 km
 • Farmacie: 1.5 km
 • Banca: 500 m
 • Oficiu poştal: 3 km
 • Staţie de gaz: 3 km
 • Staţie de autobuz: 6 km
 • Gară: 4 km
 • Aeroport: 11 km
 • Port: 500 m
 • Activităţi sportive: 2 km
 • Disco club: 3 km
 • Casino: 2 km
 • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus, oferim folosirea grătarelor și a pavilioanelor noastre, în acord cu gazdele. Dacă este necesară spălarea rufelor și facem acest serviciu cu un înlocuitor pentru spălare. Accesul la internet prin W-LAN este inclus în prețul apartamentului.
Vizualizare hartă
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
boss Pécs, Ungaria
Bine (3/5) A rămas în Studio+2 Iulie, 2018
În ciuda unei mici dezamăgiri, era potrivit.

Locul este curat și ordonat în grădină, camerele sunt frumoase, gazda satisface toate cerințele. Ajută la toate. A fost un lucru mic pe care nu mi-a plăcut. La sosire, în plus față de tariful camerei, camera a fost curățată pentru încă 25 de euro pentru proprietar, care nu a fost inclusă în corespondența noastră și nicăieri în prospect.

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Marea dezamăgire

Astfel de oaspeți, ca și cele trei familii cu domnul Zsolt Horvath, nu m-ar lăsa niciodată să intru în apartamente, că știam că se vor comporta. Au aruncat grilajele pe grile, au băut lumina grădinii așa cum o doreau și le-au plăcut (fără întrebări), au lăsat grătarul netratat în grădină, și au lăsat o masă murdară pe care au mâncat în pavilionul de lângă grătar, cu rata scăzută de pompier doar pentru că au luat-o, gândindu-se că era un fel de aparat de fotografiat care să-i facă, dar gunoiul nu știa nici măcar cum să-l sorteze, așa că l-au despărțit. În lista noastră de prețuri am subliniat pretutindeni că se percepe o curățenie finală și dacă astfel de oaspeți nu știu cum să comunice cu gazda pentru că cunosc doar limba maghiară, atunci problema lor. Asemenea oaspeți ca aceștia pot fi găsiți peste tot, care nu știu cum să se comporte cultural și care își impun o parte din disciplina lor asupra regimului lor și a ritmului în care ne comportăm. În primul rând, ar trebui să înveți forme fundamentale și fundamentale de cultură și comportament într-o țară străină, apoi să vorbești despre ceva. Am salvat un e-mail pentru domnul Zsolt, pe care nu l-am trimis la adresa lui, așteptam și este bine că l-am așteptat să vină mai întâi. Mi-ar plăcea dacă ar putea citi comentariul meu.

Bernadetta Wrocław, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+2 Iulie, 2017
apartament confortabil

În Pjescana Uvala a petrecut două săptămâni cu familia. Satul este liniștit, are o plajă destul de stancoasa, și parțial cu pietriș, dar au existat zile când a fost destul de aglomerat. Accesul la plaja a durat aproximativ 10 minute. Apartamentul a fost confortabil și foarte bine echipate. El a avut o mulțime de spațiu-2 dormitoare, 2 terase, bucatarie, baie, living și zonă de luat masa. Bucătăria are o mașină de spălat vase, cuptor, frigider, filtru de cafea și fierbător de apă, în plus, toate echipamentele necesare pentru a pregăti masa, era foarte curat. amintiri de vacanță foarte bune de ansamblu.

Recomandat pentru: Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
apartament confortabil

Vă mulțumesc foarte mult pentru comentariile pozitive vizibile! Familie de Bernadette a fost foarte corectă, dar pentru unele neajunsuri care au fost la începutul șederii este motivul pentru care a avut loc pentru prima dată în Croația, astfel încât acestea ar trebui să aibă ceva timp să se obișnuiască.

Vlado Bukvić Publicitate de la 2011
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

O persoană de familie, căsătorit, trei copii și șase nepoți, pensionar. Viața profesională petrecut în străinătate, să vorbească și să scrie germana foarte bine și folosesc limba engleză.