Istria vă invită să vizitati marile sale limpezi precum cristalul şi sa-i descoperiti cultura, care datează de mii de ani, şi  monumentele patrimoniului cultural de-a lungul coastei sale. Relaxaţi-vă  in zonele rurale dotate cu echipamente moderne, cazare privata, case tradiţionale din piatră, vile rustice şi hoteluri mici de familie, să nu mai vorbim de sortimentele de vin şi bucataria din Istria, vestite in toata lumea.
Aceasta locatie plina de verdeata ofera, printre altele,  turism de lux de renume international şi o bine-meritata  relaxare departe de stresul şi agitaţia vieţii de oraş, cu un pahar de vin de calitate superioară de Istria şi delicatese culinare.
 Istria este cunoscuta  pentru oamenii sai primitori şi prietenosi care satisfac întotdeauna nevoile clienţilor lor, lucru care sta la baza unui sejur reusit.
Oferta de cazare în Istria este bogata si diversa, şi poate satisface cerinţele oricarui vizitator.
De la  hoteluri  de lux, extrem de bine echipate, pana la hoteluri private de tip B & B. Categoria de cazare este indicată de numărul de stele, cu preţurile pe camere si serviciile adiacente în funcţie  de tipul de cazare ales. Este recomandata rezervarea directa prin numarul de telefon afisat.
Portalul ApartamenteCroatia.com oferă un serviciu gratuit de cautare a cazarii în Istria, vă da toate informaţiile de care aveţi nevoie şi va pune în contact direct cu proprietarii prin telefon sau prin intermediul formularului de sub fiecare oferta de cazare. Bine aţi venit in Istria, cea mai frumoasă peninsula croata.