Apartamente KnezNin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Nin și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Complet echipate noi apartamente pe plaja din Vrsi Mulo, aproape de orașul vechi din Nin. Apartamentele au o bucătărie complet utilată, cu o mulțime de ustensile de gătit și de gătit, un cuptor, un filtru de cafea, un frigider mare cu congelator, o mașină de spălat vase. Există, de asemenea, o mașină de spălat în apartament, ceea ce face ca livingul să fie mai confortabil. Apartamentele sunt, de asemenea, dotate cu TV prin satelit, internet, aer condiționat și pregătite pentru o vacanță plăcută. Frumos promenadă pe malul mării, restaurante și cafenele confortabile, lângă pădurea de pin pentru mers și recreere. În stațiune există o farmacie, un doctor, un oficiu poștal, un bancomat, magazine bine desenate, o mică piață de fructe și legume.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a rezerva termenul, este necesar să plătiți 30% din prețul convenit. Restul se plătește la sosirea în apartament. Ora sosirii este de 13 ore în apartament, plecarea este de cel puțin 10 ore. Apartamentele cu apartamente pentru 14 și mai multe zile oferă un confort de reducere de 5% la prețul dorit.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 600 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 22 km
  • Activităţi sportive: 40 m
  • Disco club: 3 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Dragi oaspeți sunt onorați cu băutură de bun venit, biscuiți de casă, în concediu cu un cadou ocazional. Excursii Kornati sunt organizate din statiune, excursii independente la Paklenica, Lun pe Pag cu mileniu de măsline sunt posibile.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Knez
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Eschwege, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2019
Apartamente Jelka Knez

La casa familiei Knez, am petrecut două săptămâni minunate în vacanță. Gazdele sunt persoane foarte prietenoase și primitoare, care ne-au întâlnit într-o familie, caldă și cordial. Și de-a lungul vacanței noastre am primit sfaturi despre cum și unde te poți bucura de bine. Apartamentul este nou și foarte modern, curat și bine întreținut. Bucătărie complet utilată cu mașină de spălat vase și aragaz cu cuptor, mașină de cafea, frigider. Un pat foarte confortabil, o canapea bună și un televizor modern mare, cu canale în germană, croată și rusă. Aer condiționat Baia are duș, dulapuri confortabile pentru articole de toaletă, prosoape, o mașină de spălat. Balconul / loggia convenabil, care în timpul orelor de soare cu ajutorul jaluzelelor poate fi complet închis. Parcare privată în curte. În apropiere sunt două restaurante. La o distanță de aproximativ 200m. Există: o piață mică, unde puteți cumpăra și pește proaspăt, un magazin și o brutărie. Plaja cu pietricele, situata la 40m. - foarte bine intretinuta si curata. Vrsi-Mulo este foarte potrivit pentru familiile cu copii și persoanele care doresc să-și petreacă vacanța într-o atmosferă relaxată. Și în concluzie, dorim să mulțumim încă o dată minunatelor gazde pentru căldura lor întâmpinare!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din rusă - Arată versiunea originală
Dalj, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2019
Recomandari de cazare pentru ca are totul !!

Gazde minunate care ne-au salutat. Apartament spațios, curat și îngrijit, cu terasă și vedere la mare exact așa cum se arată în imagini. O plajă cu pietricele este situată la 40 de metri de apartament, cu multe activități. Locul este ideal pentru familiile cu copii, dar și pentru persoanele care caută pace.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartamente Knez

Mulțumesc, dragă doamnă Zorica. Bine ați venit în viitor.

Jelka Knez
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă, Rusă,
Apartamente Knez listare a fost vizualizat de 25650 ori de la 28.07.2018.