Apartamente Vitezs House Novigrad (Zadar) - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.354 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Novigrad (Zadar) și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Knight`s House Novigrad / Knight`s House Novigrad este o casă complet renovată pentru vacanțe de lux, cu grătar în aer liber și piscină mare de 8x4m. Situat într-un mic oraș Dalmațian turistic, cu o vedere magnifică deschisă asupra Velebitului, la capătul cul-de-sacului, unde liniștea și liniștea sunt în cea mai grea aglomerație. Casa are 2 apartamente. O capacitate totală de 12 persoane. Poate fi închiriat un apartament întreg sau individual, pentru 6 persoane. Apartamentele sunt de 3, la parter și la etaj. Dotată cu bucătării moderne noi, cu mașini de spălat vase, băi cu cabine de duș spațioase, televizoare cu ecran plat și fiecare cu 1 dormitor cu pat matrimonial și 1 cameră cu 2 paturi individuale. Locuitorii au canapele noi de calitate care se extind într-un pat king size. La etaj este un balcon cu vedere la mare, apartamentul inferior are propria terasă mare. Există o curte mare pavată în comun, împrejmuită și închisă din vedere, un grătar mare și o piscină cu 8 scaune confortabile. Casa este mobilată luxos, cu multă grijă și atenție, pentru vacanța ta plăcută și relaxantă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire: 15: 00-16: 00 ore. Dacă oaspeții doresc, este liber să solicite o altă oră de sosire. Ora de plecare: până la 10:00. Check out extins este posibil, cu excepția cazului în care un alt oaspete ajunge în aceeași zi, pe care gazda îl va informa. Oaspetele trimite o solicitare gazdei cu datele menționate în care dorește cazare, apartamentul specificat pe care îl dorește sau o indicație că dorește întreaga casă, cu numărul specificat de oaspeți și cu informații de contact despre el însuși. Gazda va răspunde la solicitare cât mai curând posibil. Plata în avans: 15% din prețul total al rezervării. Se achită la încheierea contractului de rezervare. Întreaga rezervare poate fi anulată gratuit cu până la 60 de zile înainte de sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 25 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Knight`s House Novigrad / Knight`s House Novigrad oferă / fără taxă suplimentară: - wifi în toate camerele, TV prin satelit și TV maxim, parcare, utilizarea paturilor exterioare, precum și toate echipamentele casei. Casa este bogat mobilată cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță, inclusiv un număr mare de prosoape, uscător de păr, mixere, amestecătoare, prăjitoare, așternut din satin, pături frumoase, pături, perne, cuverturi, vase de porțelan. Este posibil să mergeți cu excursii cu barca organizate în oraș. Zona înconjurătoare este plină de drumeții, ciclism, diverse excursii, rafting. Muntele Velebit se află la 30 km, râul Zrmanja la 25 km, Lacul Vransko 45 km, Parcul Național Krka 70 km, Plitvice 90 km. Mare și plajă Novigrad sunt la câteva minute de mers pe jos de casă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vitezs House
Željko Vitez Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Vitezs House listare a fost vizualizat de 9258 ori de la 04.11.2019.