Apartament ZrilićNovigrad (Zadar) - Regiunea Zadar

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Novigrad (Zadar) și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamentul (2 dormitoare, bucatarie, sufragerie, sala de mese, baie si loggie) este situat intr-un loc linistit, cu o vedere frumoasa la mare. Plaja este sub casă, o traseu natural în 2-3 minute veți găsi pe o mică plajă naturală. Centrul orașului Novigrad este de aprox. kilometru (piață, oficiu poștal, bancomat, brutărie, mai multe magazine, cafenele și restaurante). Apartamentul are propria terasă acoperită (scaune și masă), la parter există o altă terasă deschisă și un grătar pe care oaspeții îl pot folosi. Parcarea este în fața casei și este gratuită. Novigrad este situat în apropiere de Zadar (aproximativ 30 km), astfel încât, atunci când doriți culturale și de divertisment, vă puteți plimba în stațiunea de vară din Zadar. Recomandare pentru excursie: orașul Nin (30 km), insula Pag (40 km), Biograd - un parc distractiv pentru copii. . În apropierea parcurilor naționale din Paklenica, Kornati, Krka, Plitvice, puteți organiza și o excursie la Zrmanje ... Dacă este necesar, la parterul casei este o cameră cu baie (intrare separată, plătit separat)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face inainte de sosire, plata avansului fiind facuta in avans la rezervarea a 20% din suma totala. Timpul de sosire este de 14 ore. Prin acord, este posibil chiar mai devreme. Timpul de plecare este de până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pentru toate activitățile pe care doriți să le organizați, vom fi fericiți să vă sugerăm contacte și soluții, indiferent dacă doriți să mergeți pe o excursie cu barca pentru a vă bucura de canionul frumosului râu Zrmanja, de raftul interesant sau, probabil, de cele mai cunoscute insule Kornati. Zadar ca centru oferă o serie de opțiuni, în funcție de afinitatea oaspetelui. De la Novigrad, pentru o oră, o oră și jumătate de mers cu mașina, există un număr de conținut interesant, parcuri naționale și pentru vacanțe de familie, parcul distractiv "Mirnovec" din Biograd este inevitabil, o experiență unică pentru copii la doar treizeci de kilometri distanță. (Garda croată)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Zrilić
Ivana Zrilić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament Zrilić listare a fost vizualizat de 26252 ori de la 12.06.2017.