Apartamente RuskamenOmiš - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.374 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente complet mobilate într-o turist liniștită și bine-cunoscut recurge Ruskamen, în apropierea orașului Omis. O locație unică de vacanță, facilitate este doar de 2 m de la mare. Foarte linistita, nu mulțimile pe plaja. În afară de o mică plajă de nisip în fața casei, la o distanță de 50m, există o plajă mare cu pietriș. Facilitatea are un total de 4 apartamente. Apartamentele sunt complet echipate (satelit, acces la internet, aer condiționat, prosoape, lenjerie de pat, vase). Fiecare apartament are o terasă privată cu gratar, masa în aer liber și un duș. Membrii fiecare apartament au dreptul de a utiliza 4 șezlonguri pe casele plaja răspândire. Parcarea este disponibil (trebuie să fie de acord în prealabil cu gazdele). Pentru parcarea durează aproximativ 100 de pași și abordare nu este potrivit pentru persoanele cu handicap. De la casa puteți merge pentru a ajunge la hotel (piscină, masaj ...), magazine, cafenele, care se află la o distanță de 400m. Omis Orasul cu toate facilitățile este de doar 5 km (nevoie de o masina). Posibilitatea de barca-o zi excursii la insulele din apropiere (se aplică suprataxe).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare în acord cu proprietarul, 15% plata în avans prin transfer bancar. Check-in (de la 14:00), check-out (până la ora 10:00). Date în calendarul rezervările sunt actualizate periodic.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 10 m
 • Plajă: 10 m
 • Centru: 5 km
 • Alimentara: 400 m
 • Restaurant: 400 m
 • Doctor: 5 km
 • Farmacie: 5 km
 • Banca: 5 km
 • Oficiu poştal: 5 km
 • Staţie de gaz: 5 km
 • Staţie de autobuz: 5 km
 • Gară: 30 km
 • Aeroport: 45 km
 • Port: 30 km
 • Activităţi sportive: 5 km
 • Disco club: 5 km
 • Casino: 30 km
 • Parcul Național: 125 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclus in pret.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ruskamen
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Hengelo, Țările de Jos
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2018
Cazare de top

Foarte recomandat. Am fost în Dalmația timp de 7 ani, dar nu am avut încă un astfel de apartament frumos. Totul este potrivit și când ajungeți, vă simțiți ca acasă. Proprietarii sunt, de asemenea, foarte prietenoși și sunt disponibili 24/7. Am avut ceva ghinion în drumul nostru și nu am sosit până la prânz noaptea. Aceasta nu era o problemă pentru proprietar. Cei doi fii ne-au asteptat la Omis si am insotit apartamentul. De asemenea, în intimitate nu au existat atât de mult înainte. Foarte recomandat. Un punct mai mic este că nu există un oraș la distanță de mers pe jos. Apoi trebuie să mergeți la Omis cu mașina. Dar a avut într-adevăr o ședere TOP și din nou ce sunt frumos!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din olandeză - Arată versiunea originală
Motta di Livenza (Treviso), Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2017
vacanță minunată

Quest „an (2017) în luna august, am petrecut o săptămână la aceasta casa plaja de familie Pirić. Datorită informații detaliate și precise am găsit casa fără problemi.Siamo au fost primiți în cel mai bun mod și casa a fost exact așa cum este descris: perfectă. Casa este într-o locație frumoasă, cu o terasă echipată cu tot ce ai nevoie: o masă mare cu scaune pentru mese în aer liber, un grătar, un duș și șezlonguri pentru băi de soare. terasa independente între „altele și, cu câțiva pași sunteți pe plaja, debarcader privată cu șezlonguri și saltele și scara confortabil pentru a intra în apă: un paradis. Marea frumos și curat și acest lucru „, de asemenea, anul cald. Dar ceea ce a făcut această vacanță specială a fost „de bun venit, am rezervat acești oameni minunați. S-au dus pentru a face vacanta nostru perfect. Păcat acest lucru a fost doar o săptămână. Vom recomanda cu siguranta tuturor și din nou mulțumesc familiei Pirić pentru a face să ne simțim acasă.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Choceň, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2017
vacanta perfecta!

Mergem în Croația și spunem adesea că în sfârșit am găsit ceea ce cautam de ani de zile. Totul a fost așa cum a fost descris în meniu. Camerele au aer condiționat. Apartamentul este bine echipat. Avantajul este o terasa de la apartament + duș privat și grătar. Un alt plus este propria plajă cu debarcader și șezlonguri. atitudine profesionistă și prietenoasă a proprietarilor. Si cel mai important, este într-adevăr este de 10 de metri de mare.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivan Pirić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,