Apartamente PaukPakoštane - Regiunea Zadar

Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele cu cea mai bună poziție în Pakostane! Pe plaja de nisip, primul rând la mare există o casă nou decorată, cu 8 apartamente și 2 case mobile. Din centrul orașului sunteți la o plimbare de un minut. Toate apartamentele sunt cu aer condiționat, cu internet wireless gratuit, TV LCD. Parcarea este în curtea care este împrejmuită și adaptată special pentru copii (trambulină, tobogan, leagăn, casa pentru copii, masă cu lego cuburi ...) În prețul de închiriere sunt incluse toate ustensilele de bucătărie, prosoapele și lenjeria de pat, precum și închirierea de șezlonguri pe plajă. Mașina de spălat este în curte, precum și dușul în aer liber. Câinii mici sunt permiși la un cost suplimentar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru apartamente 3 persoane 1 persoană incluse în preț este de 4. Pentru apartamente, numărul de 5 persoane este inclus în preț. Pentru apartamente 6 persoana 1 persoană inclusă în preț este de 7. Fiecare persoană extinsă a actualizat 10 EUR! La rezervarea unei rezervări, 30% este cerută ca o garanție de sosire, iar soldul este plătit în prima zi. Sosirea este după 13:00 și plecare până la ora 9:00. Pentru alte condiții de sosire și plecare, vă rugăm să ne contactați. Taxa nu este inclusă și este de 10 kn pe persoană / zi. La sosirea în apartament, se lasă un depozit de 50 de euro, care se întoarce în ultima zi dacă nu există daune, iar apartamentul este returnat într-o stare inactivă.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 10 m
 • Plajă: 10 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 50 m
 • Restaurant: 40 m
 • Doctor: 500 m
 • Farmacie: 200 m
 • Banca: 50 m
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 1 km
 • Staţie de autobuz: 10 km
 • Gară: 20 km
 • Aeroport: 30 km
 • Port: 100 m
 • Activităţi sportive: 200 m
 • Disco club: 200 m
 • Casino: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Posibilitatea unei excursii de o zi. Posibilitatea de a închiria o pedală.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Hankies Zubčice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A5 August, 2017
cel mai bun de vacanță

De vacanță, pentru a nu critica ... cazare frumoase, plaja curata, prietenos majitel.Byli suntem deja de 3 ori și cu siguranță ca să vină înapoi!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Familii cu copii mai, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Miriam Lučenec, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1 Iulie, 2016
Locul perfect pentru o vacanta de familie

Cele mai bune ședere de vacanță am avut vreodată în Croația. Frumos decorate, apartamente spațioase și curate exact așa cum sunt prezentate in fotografii. Perfect bucătărie echipată. Casa se afla direct pe plajă frumoasă, maintianed și foarte aproape de centrul orașului ceea ce am apreciat foarte mult. Proprietarul a fost foarte util și a fost la dispoziție toată ziua dacă ai nevoie. Puteți închiria o bicicletă, barcă, biciclete de apă etc., fie de proprietar sau de la compania de lângă casa lui și să se bucure de vacanță. Mi-ar recomanda cu siguranta apartamentele Pauk pentru toți cei care doresc să-și petreacă vacanța perfectă și mai ales pentru familia cu copii ca și în fața casei proprietarului construit un loc de joacă.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
barca Uherský Brod, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1 Septembrie, 2013
Nisa de vacanță

Super! Cazare Frumos, curat pentru familiile cu copii super-. Spațiile de cazare includ o plajă privată, care este intotdeauna curat și ordonat și sunt liberi de a închiria șezlonguri de plastic de pe plaja - o excepție rară în Croația! -)

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vedrana Mlinar Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Cehă, Slovenă,