Apartamente Villa KrpetaPakoštane - Regiunea Zadar

Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Krpeta sunt situate în Pakostane într-o locație liniștită, mai sus de plaja principală și aproape de centrul orașului, unde toate facilitatile. Accesul la casa este complet renovat, locuri de parcare sunt furnizate, apartamentele au intrari separate, ele sunt recent decorate, toate dotate cu aer conditionat, fiecare apartament are acces gratuit la internet wireless, TV LCD și satelit programe, toate balcoanele se confruntă sud și au vedere la mare și insule, grătar și mașină de spălat este întotdeauna disponibil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni

Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 300 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 400 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 400 m
 • Doctor: 400 m
 • Farmacie: 400 m
 • Banca: 400 m
 • Oficiu poştal: 400 m
 • Staţie de gaz: 500 m
 • Staţie de autobuz: 400 m
 • Gară: 30 km
 • Aeroport: 30 km
 • Port: 400 m
 • Activităţi sportive: 300 m
 • Disco club: 400 m
 • Casino: 400 m
 • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
OFERTA SPECIALA: folosirea gratuită a bicicletelor la 15,6. și de la 15,9. Acces gratuit la masina de spalat si gratar. Pentru copiii tăi, avem un pătuț și scaun copil, de asemenea, au scaun pentru copii pentru a fi utilizate biciclete este gratuit.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sunny Bromskirchen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 August, 2017
de vis

Am fost în acest an pentru a doua oară în Pakostane și, de asemenea, în apartamentul Grafulin. Ne place apartamentul, proprietarul și familia sa și stațiunea atât de mult încât ne-am rezervat din nou în mod direct pentru anul viitor. Mai bine nu ne putem imagina, proprietar de ajutor și prietenos, câinele nostru a fost întotdeauna binevenit, plajă și oraș, ce ar mai putea să ne cere o vacanță?! Am fost din nou, mai mult decât mulțumit și poate recomanda acest an pentru a rămâne într-unul dintre apartamentele mobilate cu dragoste pe deplin.

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Jens Dallgow, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 August, 2017
Pentru a te simti bine

Am experimentat o mare de timp în Pakostane cu Vedran și familia. In ciuda mai mare de căldură, ne putem bucura fără aer condiționat în apartament. Casa, apartament, vedere si proprietarul sunt fantastice. Vedran a fost dispoziția noastră. Apartamentele și casa sunt la un standard foarte ridicat foarte iubitor și util mobilate. Apropierea de Ortszenrum și plaja sunt foarte practice, dar recomandarea noastră este de a se conduce la insulele sau feriboturi spre Vrgada cu barca. tu și la revedere Vedran în Pakostane mulțumesc.

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Jakub Prague, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iulie, 2017
Cazare perfectă, gazdă fantastică, locație excelentă!

Am fost în Pakostane pentru vara anului 2017, a fost a doua oară petrecută în acest mic oraș cu promenada sa romantică, cu apă foarte curată și cu diverse plaje din apropiere sau direct în oraș. Îl petrecem în apartamentul Vedran Krpetas numit Justina. Ne-a plăcut cât de bine este anunțat, cu toate fotografiile, așa că am știut exact ce alegem - unde mergem. Nu știu, de ce alții nu au site-uri atât de bune. Ne-a plăcut vederea de pe terasă, fiind foarte aproape de plajă și promenadă, dar încă destul de ascunsă, pentru a putea să vă odihnim oricând, mai ales cu copii mici. A fost parcare cu mult spațiu, vedere frumoasă la mare și panoramă Pakostane, mi-a plăcut blocul său ascuns în oraș, astfel încât nu există nici o trecere a străzii. Vedran și familia lui erau întotdeauna acolo, cu limba engleză perfectă, gata să ne dea un sfat sau ajutor cu orice. M-am bucurat personal de detaliile în care aerul condiționat nu era așezat deasupra patului, așa cum se întâmplă foarte des, dar în sufragerie, astfel încât nimeni nu sa îmbolnăvit, dar încă am rămas la temperatură scăzută în apartament. De asemenea, mă bucur întotdeauna, dacă bucătăria este bine echipată, chiar și cea mică, care este aici. Acestea sunt câteva dintre detaliile care dovedesc că Vedran Krpeta se gândește la nevoile oaspeților. Ne vom întoarce cu siguranță.

Recomandat pentru: Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vedran Krpeta Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,